Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου, 2025

Ελληνίδα παρουσιάστρια παντρεύεται σήμερα στη Γλυφάδα

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της. Η ίδια είχε αποκαλύψει την υπογραφή συμφώνου

Γενέθλια για τη Μαίρη Ραζή – Η τούρτα έκπληξη και η αποκάλυψη...

Η Μαίρη Ραζή είχε τα γενέθλιά της. Η καταξιωμένη ηθοποιός μεγάλωσε κατά έναν χρόνο και η ευτυχία της είναι μεγάλη καθώς τα έχει όλα.

Το «ανάκτορο» της «θνητής» πριγκίπισσας πέρασε σε ελληνικά χέρια

Σε ελληνικά χέρια πέρασαν οι τέσσερις από τις εφτά...

Γιώργος Σαμπάνης – Νίκος Μακρόπουλος: Μαζί στο στούντιο πριν τη συνύπαρξή τους...

Λίγο πριν ξεκινήσουν τις πρόβες για τον Βοτανικό, ο Νίκος Μακρόπουλος και ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκαν σε στούντιο ηχογράφησης.

Σημαντική προσφορά του ΟΠΑΠ για τα παιδιά με αφορμή τον 36ο Μαραθώνιο της Αθήνας

3.492.539 ευρώ προστίθενται στην επένδυση για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού»

Εντυπωσιακή ήταν για ακόμη μια χρονιά η συμμετοχή των πολιτών στη δράση και την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», στο πλαίσιο του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Συνολικά 276.855 υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ χρησιμοποίησαν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς» και είχαν τη δυνατότητα να συμβάλουν για πέμπτη συνεχή χρονιά, δωρεάν, στο έργο της ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Από το σύνολο των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν εφέτος συγκεντρώθηκαν 3.492.539 ευρώ πόντοι προσφοράς, τους οποίους ο ΟΠΑΠ μετέτρεψε αυτόματα σε οικονομική ενίσχυση για την ανακαίνιση των δύο νοσοκομείων, που ξεκίνησε το 2014 και συνεχίζεται, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, δήλωσε: «Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος είναι μία διοργάνωση παγκοσμίου επιπέδου και ένα σημείο αναφοράς για την Αθήνα και τον ελληνικό αθλητισμό. Για μία ακόμη χρονιά, συνδέσαμε αυτό το σπουδαίο αθλητικό γεγονός με το φιλόδοξο έργο του ΟΠΑΠ για την ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας. Έως σήμερα έχουμε ολοκληρώσει το 50% του έργου και συνεχίζουμε».

Από την πλευρά του, ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΠ, Σπύρος Φωκάς, σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που στηρίζουμε τον Μαραθώνιο διαχρονικά και πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων μέσω της εφαρμογής Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ».

Ο Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, τόνισε: «Η ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων είναι ένα σημαντικό έργο, που αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο κόσμος αγκάλιασε και εφέτος την προσπάθειά μας και συνεισέφερε τα μέγιστα στο μεγάλο έργο που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη».

Ο Chief Customer Officer του ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφκσι, ανέφερε: «Σήμερα, για μια ακόμη φορά, η οικογένεια και η δρομική ομάδα του ΟΠΑΠ έδειξαν την τεράστια αφοσίωσή τους στο έργο της ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού». Σήμερα αποδείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Δείτε το βίντεο:

Πόλος έλξης κόσμου ήταν για ακόμη μία χρονιά το κεντρικό περίπτερο του ΟΠΑΠ, Μέγα Χορηγού του Μαραθωνίου, στο χωριό των χορηγών. Πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί και έδωσε τον παλμό στο σημαντικό έργο ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων. Ειδικές ηλεκτρονικές συσκευές κατέγραφαν τους παλμούς δρομέων και επισκεπτών και ο ΟΠΑΠ τους μετέτρεπε σε οικονομική ενίσχυση.

Μεταξύ άλλων, στο περίπτερο του ΟΠΑΠ παρευρέθηκαν ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος είναι υποστηρικτής της «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», οι αθλητές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ Γιώργος Παπαγιάννης και Ντίνος Μήτογλου, οι παραολυμπιονίκες Δήμητρα Κοροκίδα, Γρηγόρης Πολυχρονίδης, Χρήστος Κάπελλας και Χρήστος Κουτούλιας, οι ΟΠΑΠ Champions  Παναγιώτης Τριβυζάς, Γρηγόρης Σουβατζόγλου, Σεμέλη Ζαρμακούπη, Παναγιώτα Δόση, Απόστολος Χρήστου, Αλέξης Ιωακιμείδης και Γιώργος  Καλαϊτζάκης. 

Σημαντική προσφορά στην υγεία

Ο ΟΠΑΠ, ο οποίος στηρίζει με συνέπεια την ελληνική κοινωνία εδώ και 60 χρόνια, ξεκίνησε την ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας τον Απρίλιο του 2014 και έως σήμερα έχει ολοκληρώσει το 50% του έργου. Συνολικά, έχουν παραδοθεί 22 έργα ανακαίνισης, μεταξύ των οποίων 15 νοσηλευτικές μονάδες, συνολικής έκτασης 9.230 τ.μ. και δυναμικής 321 κλινών, όπου προσφέρονται ιατρικές και νοσοκομειακές υπηρεσίες σε σύγχρονες και υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις.

Στην παρούσα φάση βρίσκονται σε εξέλιξη τρία νέα έργα από τον ΟΠΑΠ. Στο νοσοκομείο «Η Αγία Σοφία»  πραγματοποιείται πλήρης ανακαίνιση και εκσυγχρονισμός των νοσηλευτικών μονάδων του τετάρτου ορόφου (συνολικής έκτασης 1.610 τ.μ.). Στον δεύτερο όροφο του νοσοκομείου «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», ανακαινίζεται η νοσηλευτική μονάδα (πτέρυγα Α’, έκτασης 600 τ.μ.) και η μονάδα τεχνητού νεφρού (πτέρυγα Δ΄, έκτασης 100 τ.μ.). Στις εργασίες περιλαμβάνονται η εγκατάσταση νέου ξενοδοχειακού και ιατρικού εξοπλισμού, ο εκσυγχρονισμός του ηλεκτροτεχνικού εξοπλισμού και όλες οι απαραίτητες διακοσμητικές παρεμβάσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opapcsr.gr

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Η Μπέτυ Βαλάση μπήκε σε οίκο ευγηρίας – Την είδα και δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε»

Η Μπέτυ Βαλάση πλέον βρίσκεται σε γηροκομείο. Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Buongiorno» έκανε την αποκάλυψη.

Εκτός εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Η Φαίη Σκορδά αναζητά τη σύντροφό του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσίαζε από την εκπομπή «Buongiorno» και η Φαίη Σκορδά εξήγησε πως δεν έχει νέα του και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη σύντροφό του.

Καβγάς Στεφανίδου – Τσουρού: Λίγο έλειψαν να «ρίξουν» τα πλατό στον ΣΚΑΙ

Λίγο έλειψαν να «ρίξουν» τα πλατό στον Σκάι με...

Έντονη αντιπαράθεση Τουμασάτου – Μελέτη στα social media: «Πόσοι Χίτλερ μαζεμένοι;»

Η Μαριάννα Τουμασάτου ήρθε σε αντιπαράθεση με την Ελεονώρα Μελέτη στα social media. Τι συνέβη;

Το ταξίδι της Παλιοσπύρου στο Λονδίνο για ειδική θεραπεία και το μήνυμά της προς τον υπουργό Υγείας

Σε νοσοκομείο του Λονδίνου βρέθηκε προχθές η Ιωάννα Παλιοσπύρου, καθώς ο «γολγοθάς» για εκείνη δεν έχει τελειώσει πέντε χρόνια

Η «προδοσία» της Άντζελας Γκερέκου στην Όλγα Κεφαλογιάννη

Η Άντζελα Γκερέκου «πρόδωσε» την Όλγα Κεφαλογιάννη, επιλέγοντας να...

Αποκαλυπτικός ο Αντώνης Σρόιτερ: «Μετά από 16 χρόνια δεν παίρνεις διαζύγιο εύκολα»

Ο Αντώνης Σρόιτερ παραχώρησε συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για την καριέρα, την ηλικία