Η «φωλιά» των ερωτευμένων

❱❱ In love ζευγάρια διασκέδασαν πρώτο τραπέζι πίστα σε Ρέμο και ΒανδήΕίναι meeting point για τα ερωτευμένα ζευγάρια! Το πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή εμπνέει τον έρωτα και κοσμικά -full in love- ζευγάρια έσπευσαν να το παρακολουθήσουν. 

Πρώτοι και καλύτεροι ο εφοπλιστής Αλέξανδρος Τσαβλίρης με τη σύντροφό του Αγγελίνα Ματαλιωτάκη, αλλά και ο επιχειρηματίας Βασίλης Χήτος με τη Βραζιλιάνα σύζυγό του Καρολίνα ντε Σόουζα, τους οποίους ο φακός της «Espresso» απαθανάτισε λίγο προτού μπουν στο νυχτερινό μαγαζί και διασκεδάσουν μέχρι πρωίας. Ο γοητευτικός Αλέξανδρος και το διεθνούς φήμης μοντέλο είναι πλέον αχώριστοι!

Το ειδύλλιο των δύο νέων έγινε γνωστό μέσα από τις σελίδες της «Espresso» τον περασμένο Απρίλιο, όταν ο νεαρός εφοπλιστής εμφανίστηκε στο fashion show του Βασίλειου Κωστέτσου μπροστά στο Ηρώδειο για να καμαρώσει τη σύντροφό του στην πασαρέλα. Εκτοτε ο ίδιος και η «Ελληνίδα Τζολί», όπως αποκαλούν συχνά τα media την Αγγελίνα λόγω της ομοιότητάς της με τη χολιγουντιανή σταρ, δεν κρύβονται από τους παπαράτσι… Αντιθέτως, απολαμβάνουν τον έρωτά τους διασκεδάζοντας στα πιο hot μέρη, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση. Τρελά ερωτευμένοι -και αχώριστοι, ακόμη και μπροστά στον φακό- ο Mr Ζαγόρι Βασίλης Χήτος και η Βραζιλιάνα σχεδιάστρια Καρολίνα ντε Σόουζα, που παντρεύτηκαν στις 21 Σεπτεμβρίου, ύστερα από σχέση έξι χρόνων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...