Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Παιχνίδια της μοίρας για διασώστη του ΕΚΑΒ και τη γυναίκα του

❱❱ Αδυσώπητο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια ενός 41χρονου διασώστη του ΕΚΑΒ Ναυπάκτου…… ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από τροχαίο που είχε με τη μοτοσικλέτα του το βράδυ της Παρασκευής. 

Η σύζυγός του, η οποία εκείνο το βράδυ είχε βάρδια στο ΕΚΑΒ Πατρών, έμαθε από το τηλέφωνο το τραγικό μαντάτο χωρίς να φαντάζεται ότι θύμα του τροχαίου ήταν ο ίδιος της ο άντρας! 

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, το κουβάρι της τραγωδίας άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο 41χρονος Σπύρος Μακρυγένης, ο οποίος είχε μόλις τελειώσει τη βάρδιά του στο ΕΚΑΒ Ναυπάκτου, επέστρεφε στο σπίτι του στην Οβρυά της Πάτρας όπου τον περίμεναν τα δύο ανήλικα παιδιά του. Ομως, ο Χάρος είχε στήσει καρτέρι στον άτυχο άνδρα στο 9ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιτέας, όπου η μηχανή του συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 27χρονος. Ο 41χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.  Ο τρόπος με τον οποίο η σύζυγος του θύματος Βάσω έμαθε για τον άδικο χαμό του είναι συγκλονιστικός. Εκείνο το βράδυ είχε υπηρεσία στο ΕΚΑΒ Πατρών, το οποίο έχει αναλάβει, ανάλογα με τη βάρδια, να στέλνει οδηγούς στο παράρτημα Ναυπάκτου για την εξυπηρέτηση της περιοχής. Το τηλέφωνο χτύπησε και στο ακουστικό της άκουσε για το τροχαίο, χωρίς να γνωρίζει ότι το θύμα ήταν ο Νίκος. 

Οταν ύστερα από λίγο συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, η άτυχη γυναίκα έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της και στα γραφεία του ΕΚΑΒ στην Πάτρα εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. 

Η είδηση του θανάτου του 41χρονου έπεσε σαν κεραυνός στους συναδέλφους του, ιδιαίτερα σε εκείνους που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο για να πληροφορηθούν λίγη ώρα αργότερα ότι δεν τα κατάφερε… Η κηδεία του Σπύρου Μακρυγένη θα γίνει σήμερα στις 3 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων του Α’ Κοιμητηρίου Πατρών. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ναυπακτίας διενεργούν προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο τροχαίο.

offer

Αδυσώπητο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια ενός 41χρονου διασώστη του ΕΚΑΒ Ναυπάκτου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από τροχαίο που είχε με τη μοτοσικλέτα του το βράδυ της Παρασκευής. Η σύζυγός του, η οποία εκείνο το βράδυ είχε βάρδια στο ΕΚΑΒ Πατρών, έμαθε από το τηλέφωνο το τραγικό μαντάτο χωρίς να φαντάζεται ότι θύμα του τροχαίου ήταν ο ίδιος της ο άντρας! Σύμφωνα με το patrastimes.gr, το κουβάρι της τραγωδίας άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο 41χρονος Σπύρος Μακρυγένης, ο οποίος είχε μόλις τελειώσει τη βάρδιά του στο ΕΚΑΒ Ναυπάκτου, επέστρεφε στο σπίτι του στην Οβρυά της Πάτρας όπου τον περίμεναν τα δύο ανήλικα παιδιά του. Ομως, ο Χάρος είχε στήσει καρτέρι στον άτυχο άνδρα στο 9ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιτέας, όπου η μηχανή του συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 27χρονος. Ο 41χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.  Ο τρόπος με τον οποίο η σύζυγος του θύματος Βάσω έμαθε για τον άδικο χαμό του είναι συγκλονιστικός. Εκείνο το βράδυ είχε υπηρεσία στο ΕΚΑΒ Πατρών, το οποίο έχει αναλάβει, ανάλογα με τη βάρδια, να στέλνει οδηγούς στο παράρτημα Ναυπάκτου για την εξυπηρέτηση της περιοχής. Το τηλέφωνο χτύπησε και στο ακουστικό της άκουσε για το τροχαίο, χωρίς να γνωρίζει ότι το θύμα ήταν ο Νίκος. Οταν ύστερα από λίγο συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, η άτυχη γυναίκα έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της και στα γραφεία του ΕΚΑΒ στην Πάτρα εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Η είδηση του θανάτου του 41χρονου έπεσε σαν κεραυνός στους συναδέλφους του, ιδιαίτερα σε εκείνους που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο για να πληροφορηθούν λίγη ώρα αργότερα ότι δεν τα κατάφερε… Η κηδεία του Σπύρου Μακρυγένη θα γίνει σήμερα στις 3 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων του Α’ Κοιμητηρίου Πατρών. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ναυπακτίας διενεργούν προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο τροχαίο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...