Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Παγκόσμια ρεζιλίκια με το θέαμα στον Ιερό Βράχο!

Μετά την τσιμεντοποίηση της Ακρόπολης και τις ιέρειες, κατά...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Το… image του Kασσελάκη στα χέρια του Σπηλιωτόπουλου

O πολιτικός αρραβώνας που κρατά από το 2019 έγινε...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Φαρ Ουέστ το Lohan Club

❱❱ Πυροβολισμοί για τα μάτια μιας γυναίκας έξω από το νυχτερινό κέντρο της χολιγουντιανής σταρ στην Ιερά ΟδόΒγήκαν τα πιστόλια χθες τα ξημερώματα το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της διάσημης χολιγουντιανής σταρ Λίντσεϊ Λόχαν στην Ιερά Οδό. 

Ολα άρχισαν όταν δύο παρέες, οι οποίες διασκέδαζαν σε διπλανά τραπέζια, άρχισαν να διαπληκτίζονται για τα μάτια μιας κοπέλας και δεν άργησαν να πέσουν πυροβολισμοί!

Ηταν λίγο μετά τις 04.00 τα ξημερώματα όταν οι δύο παρέες άρχισαν τον καβγά με έντονους λεκτικούς διαξιφισμούς, επειδή τα μέλη της μιας πείραξαν μια νεαρή γυναίκα την οποία συνόδευαν μέλη της άλλης.

Ομως, οι υπάλληλοι του κέντρου αποφάσισαν να επέμβουν για να μη μετατραπεί το μαγαζί σε πεδίο μάχης. Με ευγενικό τρόπο, αλλά χωρίς να δέχονται αντίρρηση, οι σωματώδεις πορτιέρηδες ζήτησαν από τις δύο παρέες να πληρώσουν τους λογαριασμούς και να εγκαταλείψουν το κέντρο.

Ολοι πίστεψαν πως το επεισόδιο είχε λήξει εκεί. Ομως, σύντομα διαπίστωσαν ότι έκαναν λάθος καθώς ο καβγάς συνεχίστηκε και εκτός του κλαμπ, με αποτέλεσμα οι εμπλεκόμενοι να έλθουν στα χέρια. Ξαφνικά, άρχισαν να ακούγονται απανωτοί πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα όσοι συμμετείχαν στη συμπλοκή να πέσουν στο πεζοδρόμιο για να προστατευτούν από τα πυρά, τα οποία ευτυχώς ήταν στον αέρα.

Προσαγωγές

Μέσα σε δευτερόλεπτα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης, οι οποίοι κλήθηκαν από τους υπευθύνους του καταστήματος της γνωστής ηθοποιού, και προσήγαγαν επτά άτομα στο τμήμα της περιοχής, ενώ περισυνέλεξαν από το σημείο εννέα κάλυκες από πιστόλι των 9 χιλιοστών.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης που ακολούθησε, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τους πυροβολισμούς στον αέρα έριξε ένας 35χρονος ομογενής από το Καζακστάν, με πιστόλι το οποίο κατείχε παράνομα.

Εις βάρος του 35χρονου σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

Το κλαμπ είναι μία από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της διάσημης ηθοποιού Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία είχε παρευρεθεί και στα εγκαίνια τον Οκτώβριο του 2016.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...