Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Δίκη «ξέπλυμα» για το Μάτι

Με ποινές... χάδι και μάλιστα εξαγοράσιμες, ελεύθεροι έφυγαν χθες...

«Ριάλια» με την υπογραφή των Droulias Brothers

Οι Droulias Brothers επέστρεψαν δυναμικά στη δισκογραφία με ένα...

Μικαέλο Μαρούδας: Ο αισθαντικός τραγουδιστής των 70s έφυγε αθόρυβα από τη ζωή

Ενας από τους πιο αισθαντικούς τραγουδιστές της δεκαετίας του...

Παγκόσμια ρεζιλίκια με το θέαμα στον Ιερό Βράχο!

Μετά την τσιμεντοποίηση της Ακρόπολης και τις ιέρειες, κατά...

Φουλάρει για περιφερειάρχης με τους ΑΝ.ΕΛ. ο Γκλέτσος!

❱❱ Πήρε το χρίσμα από τον Καμμένο και τρέχει στη Στερεά Ελλάδα για να ετοιμάσει το ψηφοδέλτιοAπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Αναμενόμενο ήταν και χθες επισημοποιήθηκε. Ο Απόστολος Γκλέτσος, δήμαρχος Στυλίδας και φανατικός αναγνώστης της στήλης, θα είναι ο υποψήφιος των ΑΝ.ΕΛ. για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.

Ο δήμαρχος Στυλίδας πήρε το χρίσμα και τώρα «τρεχάτε, ποδαράκια μου» για να παρθεί το κάστρο…

Φυσικά, στα παρασκήνια της πολιτικής οι φήμες για τους ΑΝ.ΕΛ. και τον Απόστολο έδιναν κι έπαιρναν, και έγιναν ακόμη εντονότερες ύστερα και από την πρόσφατη συνάντησή του με την υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα.
Ο ίδιος λίγο πριν από τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα, στις 14 Δεκεμβρίου, θα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησής του.

«Παραμένω αριστερός στο πώς διάγω την καθημερινότητά μου, τον βίο μου. Κατά τα άλλα, είδαμε ότι, όταν πρέπει να διοικηθεί ένα κράτος, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά απ’ ό,τι φανταζόμαστε» ήταν τα πρώτα λόγια του Αποστόλη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

«Ο πρώτος κύκλος έκλεισε»

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγους μήνες ο πρωταγωνιστής του δημοφιλούς σίριαλ «Το τατουάζ», στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην «Espresso», όταν ρωτήθηκε αν έχει κλείσει ο κύκλος της δημαρχίας για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, είχε πει χαρακτηριστικά: «Ο πρώτος κύκλος όντως έκλεισε και πάμε για την περιφέρεια. Εννέα χρόνια δήμαρχος κι άλλα τόσα δημοτικός σύμβουλος. Εδώ και δύο χρόνια κάνω περιοδείες σε όλη τη Στερεά Ελλάδα. Κάνω αυτά τα γκάλοπ που είναι αλάθητα, και όχι τα αγορασμένα. Αυτά που μπαίνεις μέσα στα καφενεία, στα σπίτια. Οχι αυτά που ανάλογα ποιος τα πληρώνει θα του πάνε και τις απαντήσεις που θέλει. Αλλωστε όλα έχουν πέσει έξω. Κανονικά θα έπρεπε όλοι όσοι κάνουν γκάλοπ να κλείσουν, να πάνε σπίτια τους, να κάνουν άλλη δουλειά. Το ίδιο και οι επικοινωνιολόγοι». Σε άλλο κομμάτι της συνέντευξής του ο Γκλέτσος είχε δηλώσει ότι ο Πάνος Καμμένος είναι πολιτικός «που έχει μπέσα».

Από τη Βουλή στο πάλκο

img 6708

❱❱Μπορεί να τον έχασαν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, τον κέρδισε όμως το τραγούδι. Ο πρώην βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης περνά τα βράδια του στο Μπαράκι του Μάριου, στο Γκάζι, τραγουδώντας με τον Χρήστο Παπαδόπουλο, τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και άλλους συναδέλφους του καλλιτέχνες.
Η πολιτική καριέρα του έληξε λίγο άδοξα, αλλά εκείνος δεν το έβαλε κάτω. Ξεπερνώντας και την ηθοποιία, το κατεξοχήν επάγγελμά του, στράφηκε στο τραγούδι. Και όπως μαθαίνουμε, στο μπαράκι αρκετά βράδια βρίσκονται πολλοί… ανελίστες!
Ο Χαϊκάλης όμως θεωρεί τα της πολιτικής παρελθόν πλέον για εκείνον. Εξ ου και τραγουδά «Περασμένες μου αγάπες, όνειρα που σβήσατε».

❱❱Στον «Ερωτευμένο Σαίξπηρ» εθεάθη προχθές το βράδυ στο Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Ο δήμαρχος παρακολούθησε τον εκπληκτικό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο ως Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο θεατρικό έργο το οποίο είναι βασισμένο στην οσκαρική ταινία του 1998 «Skakespeare in love».

«Χαζοθεία» η Κόλλια

img 6707

❱❱Δεν είναι μαμά, αλλά είναι κλασική χαζοθεία και αποδέχεται με πολλή χαρά αυτόν τον τίτλο. Η πρώην γενική γραμματέας Ισότητας Βάσω Κόλλια (μικρή φωτό) φωτογραφίζει τα δύο ανιψάκια της, που, όπως λέει η ίδια στην «Espresso», άρχισαν πρόβες για τα κάλαντα. Περήφανη η Βάσω για τα ανιψάκια της, μπήκε ήδη στο κλίμα των Χριστουγέννων.

(!)

img 6704

Γέμισε τις πνευματικές μπαταρίες του στο Αγιον Ορος. Ο τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος της Ν.Δ. και βουλευτής Τρικάλων Κώστας Σκρέκας βρέθηκε για δύο ημέρες στο Περιβόλι της Παναγίας και, όπως είπε στη στήλη, «το ιερό προσκύνημα στο Αγιον Ορος ολοκληρώθηκε.
Δύο μέρες κατάνυξης και πνευματικής συζήτησης με τους πατέρες σε κάνουν να αναθεωρείς τις αγωνίες και τις προτεραιότητες της υλιστικοκρατούμενης καθημερινότητάς μας».

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...