Αυτός έσπερνε τον τρόμο σε γυναίκες στους Αμπελοκήπους

❱❱ Οι νεαρές γυναίκες που επέστρεφαν τα βράδια στα σπίτια τους στους Αμπελοκήπους βίωναν τους τελευταίους μήνες έναν πραγματικό εφιάλτη με τη μορφή ενός άγνωστου άνδρα που έστηνε καρτέρι στα σκοτάδια.Είχε επιτεθεί σε τέσσερις κοπέλες προσπαθώντας να τις βιάσει, αλλά κατάφεραν να γλιτώσουν στο παρά πέντε παλεύοντας και ουρλιάζοντας. Ωστόσο, εκτιμάται ότι η δράση του νεαρού Ελληνοφιλιππινέζου που προφυλακίστηκε στις Φυλακές Τρίπολης είναι πολύ πιο πλούσια. Γι’ αυτό, με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του. Πρόκειται για τον Αριστοτέλη Μπακαμπαγκάλ του Ρούμπεν και της Παζ που γεννήθηκε στις 9 Μαΐου 1989 στην Αθήνα.

Απανωτές επιθέσεις

Τα βράδια του πανικού ξεκίνησαν τον περασμένο Μάρτιο, όταν ο 29χρονος δράκος έκανε τις πρώτες δύο καταγεγραμμένες επιθέσεις. Μεσολάβησε ένα κενό διάστημα, στο οποίο ενδέχεται να διέπραξε και άλλες επιθέσεις που δεν καταγγέλθηκαν. Τον Νοέμβριο καταγράφηκαν δύο απανωτές επιθέσεις, όλες με τον ίδιο τρόπο δράσης. Ολο αυτό το διάστημα οι αστυνομικοί που είχαν δεχτεί τις καταγγελίες των τεσσάρων γυναικών, 18 ως 24 ετών, δρούσαν αθόρυβα και τελικά κατάφεραν να τον συλλάβουν στις 10 Νοεμβρίου.

Ο 29χρονος έστηνε καρτέρι σε απόμερα σημεία και περίμενε να εμφανιστεί κάποιο υποψήφιο θύμα. Οταν μια κοπέλα προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της, εκείνος ορμούσε και προσπαθούσε να ξεγυμνώσει τα απόκρυφα σημεία της για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του, έστω αγγίζοντάς τα. Οι φωνές τρόμου του τέταρτου θύματος οδήγησαν στη σύλληψή του, ενώ και τα τέσσερα θύματά του τον αναγνώρισαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Δεν είναι σύντροφός της αλλά ο μπαμπάς της – Θεατρική έξοδος για τη γνωστή ηθοποιό

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε πετυχημένη σειρά έκανε βραδινή έξοδο παρέα με τον πατέρα της,

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη έξοδος μετά τη γέννηση της κόρης της

Την πρώτη της έξοδο, τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το βραδινό look με δαντελένιο κορμάκι στο πλευρό του Θέμη Σοφού

Με μια εμφάνιση που ισορροπεί ανάμεσα στο κομψό και...

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Χριστίνα Παππά: Η βοήθεια σε γυναίκα που κατέληξε σε καταγγελία – «Φοβάμαι για τη ζωή μου»

Σε μια ιδιαίτερα ανησυχητική καταγγελία προχώρησε η Χριστίνα Παππά,...

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...