Υποδέχτηκαν το 21ο παιδί και λένε «τέλος»

❱❱ Η μεγαλύτερη πολύτεκνη οικογένεια της Βρετανίας απέκτησε το 21ο και… τελευταίο παιδί τηςΟ 47χρονος Νόελ και η 43χρονη Σου Ράντφορντ από το Λάνκασαϊρ υποδέχτηκαν στις αρχές του μήνα τη μικρότερη κόρη τους, 30 χρόνια μετά το πρώτο παιδί τους και ύστερα από τοκετό διάρκειας 12 λεπτών.

Παρά το γεγονός ότι θεωρούν την τελευταία γέννα εξίσου συναρπαστική με την πρώτη, υποστηρίζουν ότι δεν σκοπεύουν να αποκτήσουν άλλα παιδιά, λόγω φόρτου οικιακών εργασιών! Χαρακτηριστικό είναι ότι η οικογένεια βάζει 63 πλυντήρια την εβδομάδα. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Εγώ, όταν πέθανε η μαμά μου, έκλαψα σε μια πιλοτή στη Θεσσαλονίκη»

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου το απόγευμα της Παρασκευής (15/5)  βρέθηκε...

Νέο σοκ: 25χρονη βούτηξε από τον 7ο στην Καλλίπολη του Πειραιά

Νεαρή έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας στην περιοχή της Καλλίπολης...