Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

«Θα του κόψω τα πόδια, θα τον σκίσω»

❱❱ Μαρτυρία-σοκ για τον εξαφανισμένο επιχειρηματία Δημήτρη Γραικό Μαρτυρία «σοκ» γύρω από το θρίλερ της εξαφάνισης του 59χρονου επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ξαφνικά τον Νοέμβριο του 2016 από τα σφαγεία στην περιοχή της Χαλάστρας, φέρνει τις Αρχές ένα βήμα πιο κοντά στην εξιχνίαση της μυστηριώδους υπόθεσης.

Η μάρτυρας, η οποία, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, ήταν το πρόσωπο που είχε αναζητήσει ο ίδιος ο επιχειρηματίας προτού χαθεί ξαφνικά από προσώπου γης, «έδειξε» συγκεκριμένο άνδρα που είχε εκφράσει απειλές εις βάρος του Δημήτρη Γραικού. Οπως αποκάλυψε η γυναίκα, κάνοντας αρκετούς από το περιβάλλον του 59χρονου να χάσουν τον ύπνο τους, είχε ακούσει η ίδια ένα πρόσωπο να εκτοξεύει απειλές για τη ζωή του αγνοούμενου επιχειρηματία. 

Λίγο καιρό πριν χαθούν τα ίχνη του μεγαλοκτηνοτρόφου, η μάρτυρας φέρεται ότι γνώρισε τυχαία σε καφετέρια τη σύζυγό του μαζί με φίλες της, με την οποία άρχισε να κάνει παρέα. Σύμφωνα με τις περιγραφές της, στη συντροφιά τους προστέθηκε και ένας άνδρας, ο οποίος όμως, όπως είπε, δεν της έκανε καλή εντύπωση.

Στην καφετέρια

Σύμφωνα με τη γυναίκα μάλιστα, ο άνδρας αυτός, σε μία από τις συναντήσεις της παρέας στην καφετέρια, είπε νευριασμένος, αναφερόμενος στον Γραικό, ότι θα τον σκοτώσει, θα τον σκίσει και θα του κόψει τα πόδια.

Μάλιστα, η μάρτυρας, η οποία έχει ήδη καταθέσει στις Αρχές, εξέφρασε την πεποίθηση πως ο επιχειρηματίας δεν έφυγε οικειοθελώς. «Είχε μεγάλη αδυναμία στην κόρη και στον γιο του. Σίγουρα θα επικοινωνούσε μαζί τους. Κάτι έγινε. Ο Θεός ξέρει, δεν μπορώ να το πω σίγουρα, το μυαλό μου όμως πήγε σε αυτόν τον άνδρα. Θυμήθηκα τα λόγια που είπε στην καφετέρια» τόνισε χαρακτηριστικά στην εκπομπή. «Γνωρίζει πολύ καλά πως ξέρω όλα αυτά που έκανε. Οσα ισχυρίστηκε αργότερα και σε σας είναι ψέματα. Να πει την αλήθεια να βρεθεί ο άνθρωπος, τα κόκαλά του» είπε χαρακτηριστικά η μάρτυρας. Κι αυτό καθώς το πρόσωπο αυτό είχε αρχικά ισχυριστεί πως δεν γνώριζε τον επιχειρηματία, ενώ στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι απείλησε να τον σκοτώσει πάνω στον… θυμό του! «Εντάξει, αυτό ήταν πάνω σε θυμό. Εγώ τον άνθρωπο δεν τον έχω δει ποτέ, ούτε του έχω μιλήσει» ανέφερε στην εκπομπή ο άνδρας, προσθέτοντας πως από την έρευνα της Αστυνομίας φάνηκε πως την ημέρα που εξαφανίστηκε ο Γραικός ο ίδιος έλειπε σε ταξίδι. 

«Στα καλά καθούμενα βρέθηκα μπερδεμένος. Είμαι ελεύθερος, δεν έχω κάτι να κρύψω. Το να εξαφανιστεί ένας άνθρωπος με τζιπάκια κ.λπ., αυτά είναι για μαφιόζους, όχι για ανθρώπους σαν και εμένα» υποστήριξε και απέδωσε την εξαφάνιση του 59χρονου σε οικονομικούς λόγους.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...