ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης

❱❱ Διαδικτυακό «πέσιμο» έκανε ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης στον δήμαρχο Αμαρουσίου και υποψήφιο για την Περιφέρεια Αττικής Γιώργο Πατούλη, επειδή… τόλμησε να φωτογραφηθεί με τον Αντώνη Ρέμο!Οι δυο τους, που συνδέονται με στενή φιλία, φωτογραφήθηκαν αγκαλιά (η φωτογραφία στη στήλη «Οσα παίρνει ο άνεμος», στη σελίδα 8), με τον Γιώργο Πατούλη να αναρτά την πόζα στο facebook γράφοντας ότι συζήτησαν για το «πώς θα δημιουργήσουμε ένα παραλιακό μέτωπο γεμάτο ευεξία και πολιτισμό!». Αυτό έδωσε το έναυσμα στον υπουργό να «οπλίσει» και να βάλει μέσω του διαδικτύου κατά του δημάρχου, γράφοντας το ειρωνικό: «Οι δύο φίλοι συζήτησαν για το παραλιακό μέτωπο… Αν μείνει σπιθαμή παραλίας χωρίς σκυλάδικο, να μας γράψετε…»

Η ειρωνεία είναι εμφανής, το σχόλιο άκομψο -αν όχι προσβλητικό- και θα μπορούσε να το είχε γράψει ένας ανώνυμος χρήστης και όχι ένας υπουργός στην επίσημη σελίδα του. Ο κ. Βερναρδάκης μπορεί να έχει την προσωπική του άποψη για το τι είναι «σκυλάδικα», τι πολιτισμός και τι… βαριά κουλτούρα, όπως και για το ποιοι υποψήφιοι της Αυτοδιοίκησης πληρούν τα πολιτιστικά του στάνταρ. Ωστόσο, πρέπει, λόγω της ιδιότητάς του, να επιδεικνύει και πολιτικό ήθος.

Η ανάρτηση στη σελίδα ενός υπουργού είναι δημόσια τοποθέτηση και δεν συνάδει με «τρολαρίσματα» καφενειακού τύπου, ειδικά από έναν πολιτικό που υπονοεί ότι δεν είναι του «σκυλάδικου» αλλά της… Λυρικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη έξοδος μετά τη γέννηση της κόρης της

Την πρώτη της έξοδο, τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση...

Δεν είναι σύντροφός της αλλά ο μπαμπάς της – Θεατρική έξοδος για τη γνωστή ηθοποιό

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε πετυχημένη σειρά έκανε βραδινή έξοδο παρέα με τον πατέρα της,

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το βραδινό look με δαντελένιο κορμάκι στο πλευρό του Θέμη Σοφού

Με μια εμφάνιση που ισορροπεί ανάμεσα στο κομψό και...

Κεφαλονιά: «Ανοίγουν» λογαριασμοί, κινητά και στόματα! – Τα νέα πρόσωπα που θα καλέσει η ανακρίτρια

Νέες, καταιγιστικές εξελίξεις δρομολογούνται στην υπόθεση της 19χρονης Μυρτώς...

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.