Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στον ανακριτή οι «σκληροί» της Γαλακτοκομικής

❱❱ Οι επτά Κρητικοί σπουδαστές θα απολογηθούν την Τρίτη για το άγριο bullying στον Βαγγέλη Γιακουμάκη που τον οδήγησε στην αυτοκτονίαΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ του θανάτου του Ρεθυμνιώτη σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών Αρχών η ομάδα των επτά «σκληρών» Κρητικών που φέρεται ότι έκαναν άγριο bullying και καψώνια στον άτυχο 20χρονο με αποτέλεσμα να τον ωθήσουν στην αυτοκτονία!

f3 11Οπως επιβεβαίωσε στην «Espresso» ο δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου Βαγγέλη, Δημήτρης Μπούκας, όλοι οι κατηγορούμενοι θα παρουσιαστούν την Τρίτη στον ανακριτή Ιωαννίνων που χειρίζεται την κύρια δικογραφία, προκειμένου να απολογηθούν για τις βαριές κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατ’ εξακολούθηση και της άσκησης παράνομης βίας κατ’ εξακολούθηση.

Στη συνέχεια οι νεαροί θα παραπεμφθούν στο αρμόδιο Πλημμελειοδικείο και σύντομα θα οριστεί ημερομηνία για τη δίκη, την οποία περιμένουν τόσα χρόνια οι χαροκαμένοι γονείς του νεαρού σπουδαστή.

Οι κατηγορίες για τις οποίες θα δώσουν εξηγήσεις οι επτά Κρητικοί δεν αφορούν την κύρια υπόθεση της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, στην οποία η ποινική δίωξη παραμένει ως σήμερα in rem, δηλαδή δεν έχει προσωποποιηθεί, αλλά τη δικογραφία στην οποία έχουν κατατεθεί μαρτυρίες για τα περιστατικά bullying σε βάρος του αδικοχαμένου Βαγγέλη.

Ο διαχωρισμός των πλημμελημάτων από τα κακουργήματα έγινε κατόπιν αιτήματος που είχε καταθέσει από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του άτυχου 20χρονου, σε μια προσπάθεια να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης τα πρόσωπα που φέρεται ότι είχαν κάνει κόλαση τη ζωή του γιου τους.

Το θρίλερ με θύμα τον 20χρονο από το Σέλι Ρεθύμνου άρχισε στις 6 Φεβρουαρίου 2015, όταν ο Γιακουμάκης έφυγε από το δωμάτιό του στην εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής δίχως να πάρει πορτοφόλι και κινητό. Επί 37 ολόκληρες μέρες η Ελλάδα παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα την υπόθεση εξαφάνισης του νεαρού σπουδαστή.

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε νωρίς το πρωί της 15ης Μαρτίου, όταν ένα ζευγάρι τηλεφώνησε στην Αμεση Δράση και ανέφερε ότι είχε βρει ένα πτώμα μέσα σε ένα λασπωμένο χωράφι με βάτα, δίπλα στον χωματόδρομο που οδηγούσε στη λίμνη Παμβώτιδα. Η σορός του Βαγγέλη βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, 500 μέτρα από την όχθη. Φορούσε ένα φούτερ με κουκούλα και χαρακτηριστική στάμπα, ενώ το σώμα και το πρόσωπό του είχαν παραμορφωθεί από τις επιθέσεις ζώων.

«Η δικογραφία μπήκε στην τελική ευθεία. Η οικογένεια νιώθει ικανοποίηση και θεωρεί ότι αρχίζει ο δρόμος της Ερινύας για τους κατηγορουμένους. Το μόνο που επιδιώκουν και περιμένουν τόσο καιρό οι γονείς του Βαγγέλη είναι να ακούσουν διά στόματος της Δικαιοσύνης τι συνέβη με το παιδί τους» δήλωσε ο κ. Μπούκας αναφερόμενος στη σημαντική εξέλιξη.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...