«Είστε το λιγότερο αστεία»

❱❱ «Χαστούκι» στην Ελενα Ακρίτα για όσα είπε κατά του Μάρκου Σεφερλή από τη μητέρα της Ασπασίας Μπόγρη, που είχε πυροβολήσει ο πατέρας τηςΗχηρό «χαστούκι» στην Ελενα Ακρίτα από τη μαμά της Ασπασίας Μπόγρη, του κοριτσιού που το 2013 δέχτηκε δολοφονική επίθεση από τον ίδιο της τον πατέρα.

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά της δημοσιογράφου, όπως «αστεία» και «δήθεν κουλτουριάρα», η Σπυριδούλα Φατούρου πήρε θέση υπέρ του Μάρκου Σεφερλή.

«Θα μιλήσω για εκείνο το “σκουπίδι” που εσείς αποκαλέσατε. Αυτός ο άνθρωπος έκανε την κόρη μου να γελά από τα 4 χρόνια της έως τα 17. Αυτός ο άνθρωπος εξακολούθησε να κάνει την κόρη μου να γελά, γιατί ήρθε να τη δει στο κέντρο αποκατάστασης. Η Ασπα μου δεν μιλά και δεν κινείται. Ομως γελά. Κι εκείνη την ημέρα γέλασε πάλι με τον δικό της Μάρκο. Και εξακολουθεί να την κάνει να γελά, γιατί της πρόσφερε κάτι που το κράτος και όλοι εσείς οι δήθεν κουλτουριάρηδες δεν έχετε κάνει: ένα μέσο μεταφοράς» έγραψε στην ανάρτησή της στο facebook η ηρωίδα μάνα και συνέχισε με ακόμα πιο σκληρά λόγια: «Αφού λοιπόν κρίνετε το κοινό του Μάρκου, αυτομάτως κρίνετε την κόρη μου. Και εδώ βγάζω κυνόδοντες, κυρία Ακρίτα. Κρίνετε ένα παιδί με παιδεία, με μόρφωση. Ενα παιδί που έφτασε να είναι καθηλωμένο και που η μόνη της χαρά είναι κάποιοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, όπως ο Μάρκος».

Φανερά εξοργισμένη, η κυρία Φατούρου ολοκλήρωσε το post-καταπέλτη συστήνοντας στη δημοσιογράφο να σκέφτεται προτού γράψει! «Μάθετε λοιπόν από εμένα, μια απλή γυναίκα, πως πρέπει να βουτάτε τη γλώσσα σας στο μυαλό σας πριν μιλήσετε (…) Κρατήστε την (δήθεν) κουλτούρα σας για εσάς (…) Τάχα πως έχετε θιχτεί γιατί προσβάλλει μια γκάμα ανθρώπων που εσείς τους σέβεστε. Είστε το λιγότερο αστεία, κυρία Ακρίτα. Με σεβασμό, μια μαμά από το κοινό του κ. Σεφερλή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη έξοδος μετά τη γέννηση της κόρης της

Την πρώτη της έξοδο, τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση...

Χριστίνα Παππά: Η βοήθεια σε γυναίκα που κατέληξε σε καταγγελία – «Φοβάμαι για τη ζωή μου»

Σε μια ιδιαίτερα ανησυχητική καταγγελία προχώρησε η Χριστίνα Παππά,...

Δεν είναι σύντροφός της αλλά ο μπαμπάς της – Θεατρική έξοδος για τη γνωστή ηθοποιό

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε πετυχημένη σειρά έκανε βραδινή έξοδο παρέα με τον πατέρα της,

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το βραδινό look με δαντελένιο κορμάκι στο πλευρό του Θέμη Σοφού

Με μια εμφάνιση που ισορροπεί ανάμεσα στο κομψό και...

Κεφαλονιά: «Ανοίγουν» λογαριασμοί, κινητά και στόματα! – Τα νέα πρόσωπα που θα καλέσει η ανακρίτρια

Νέες, καταιγιστικές εξελίξεις δρομολογούνται στην υπόθεση της 19χρονης Μυρτώς...

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.