Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Οι εξωγήινοι έχουν έρθει στη Γη, υποστηρίζει ειδικός της NASA

Εξωγήινοι με υψηλό δείκτη νοημοσύνης ίσως έχουν ήδη επισκεφθεί τον πλανήτη μας χωρίς να τους εντοπίσουμε, εξαιτίας του «εξαιρετικά μικρού» μεγέθους τους, υποστηρίζει ειδικός της NASAΟ Σιλβάνο Κολομπάνο ισχυρίστηκε, μάλιστα, σε συνέδριο στην Καλιφόρνια για την ύπαρξη εξωγήινων ότι αναζητούμε εξωγήινη ζωή με λανθασμένο τρόπο και σε λάθος σημεία του σύμπαντος.

Ο ειδικός εξήγησε ότι η εικόνα που έχουμε στο μυαλό μας για τους εξωγήινους βασίζεται στην υπόθεση ότι, όπως κι εμείς, είναι φτιαγμένοι με βάση τον άνθρακα. Αν όμως η ζωή στον πλανήτη τους έχει αναπτυχθεί βασισμένη σε άλλο στοιχείο, η εμφάνιση των εξωγήινων θα είναι πολύ διαφορετική από τη δική μας. «Το μέγεθος ενός εξωγήινου εξερευνητή μπορεί να είναι εκείνο μιας εξαιρετικά μικροσκοπικής αλλά υπερβολικά έξυπνης οντότητας» είπε χαρακτηριστικά ο Κολομπάνο, προσθέτοντας ότι τέτοιοι εξωγήινοι μπορεί να έχουν ήδη έρθει στη Γη και να πέρασαν απαρατήρητοι.

Πιστεύει δε ότι αναζητούμε ευφυή όντα σε λάθος πλανήτες, καθώς εξετάζουμε όσους μπορεί να έχουν συνθήκες παρόμοιες με της Γης, ψάχνοντας για τεχνολογικά επιτεύγματα ανάλογα με τα ανθρώπινα.

Θεωρεί επίσης ότι η ανίχνευση ραδιοκυμάτων στο Διάστημα είναι «ξεπερασμένη» μέθοδος, διότι οι εξωγήινοι είναι πολύ πιθανό να έχουν αναπτύξει πιο προηγμένους τρόπους επικοινωνίας.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...






Μποζουκια Αθηνα