Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Εξιτήριο και επιστροφή στις πρόβες για την Παπαρίζου

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται πλέον η γνωστή τραγουδίστρια, η...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα διεκπεραιώσετε ικανοποιητικά πολλές από τις υποθέσεις σας αν σκέφτεστε θετικά. Αξιοποιήστε…

ΚΡΙΟΣ: Μια κοινωνική εκδήλωση θα σας δώσει ευκαιρίες για την επαγγελματική εξέλιξή σας. Δεν χρειάζεται να κρατάτε δίπλα σας άτομα που σας καταπιέζουν ψυχολογικά και συναισθηματικά. Για να μην εξαπατηθείτε, προσέξτε πολύ καλά τις προσφορές που σας υπόσχονται μεγάλο και εύκολο κέρδος.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η κατανόηση χαρακτηρίζουν τη σχέση σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε ακόμα μεγαλύτερες τις ανασφάλειες που έχουν οι πιο κοντινοί συνεργάτες σας. Σπάστε τον τοίχο που σας κάνει να φαίνεστε απρόσιτοι και δώστε περιθώρια στους γύρω σας να σας καταλάβουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιστρατεύστε τη διπλωματία σας για να αντιμετωπίσετε περίεργες αντιδράσεις. Θα δυσκολευτείτε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, αφού είστε σε κατάσταση σύγχυσης. Μην είστε τόσο απαιτητικοί από τους άλλους, γιατί έτσι βάζετε και τον εαυτό σας σε δοκιμασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα διεκπεραιώσετε ικανοποιητικά πολλές από τις υποθέσεις σας αν σκέφτεστε θετικά. Αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τα νεύρα σας είναι να προσπαθήσετε να σκέφτεστε λογικά.

ΛΕΩΝ: Δώστε αγάπη στον σύντροφό σας, γιατί σας έχει ανάγκη, και μη δημιουργείτε παγόβουνα στη σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις, αλλά το βράδυ φροντίστε να διασκεδάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ισως η επίθεση να είναι η καλύτερη άμυνα, αλλά δεν είναι απαραίτητο να αντιστέκεστε στα συναισθήματά σας. Δεν είναι άσχημη ιδέα να κάνετε ένα ταξίδι, το οποίο θα σας βοηθήσει να αλλάξετε παραστάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Απομακρυνθείτε από όσους και από όσα σας προκαλούν προβλήματα. Εξηγήστε στους γύρω σας τι ζητάτε και ρωτήστε τους ευθέως εάν είναι διατεθειμένοι να το κάνουν. Οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή, γιατί έχετε τη δύναμη να καθιερωθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το μεγαλύτερο λάθος σος είναι ότι πάντα βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα. Επειδή έχετε μάθει να μη βγάζετε τα συναισθήματά σας προς τα έξω, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να βάλετε και όρια. Βάλτε τη διαίσθησή σας να δουλέψει για την επίλυση πρακτικών θεμάτων που σας απασχολούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακόμα και αν οι προβληματισμοί του συντρόφου σας σάς φαίνονται ακατανόητοι, αποδεχθείτε τους χωρίς να εξετάζετε το γιατί. Μην εκνευρίζεστε για τον τρόπο που προσπαθεί να πάρει επιβεβαιώσεις για το ενδιαφέρον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακούστε τους συνεργάτες σας προτού να είναι αργά, ενώ μια νέα γνωριμία θα σας δώσει καινούργιες ιδέες. Αφού τα συναισθηματικά σας θα διορθωθούν από μόνα τους, δώστε προτεραιότητα σε θέματα εργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ευκαιρίες για βελτίωση των συνθηκών εργασίας θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές. Ζητήστε από τους φίλους σας να σας στηρίξουν συναισθηματικά και θα το κάνουν ευχαρίστως. Ζήστε ό,τι σας δίνει τώρα η ζωή και μη γυρίζετε συνεχώς στο παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ: Δώστε στους στενούς συνεργάτες σας αρμοδιότητες και μην τους πιέζετε. Προετοιμαστείτε για αρκετή δουλειά, βασιζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις. Μη φτάσετε στα άκρα, γιατί θα πληγώσετε άτομα που δεν αξίζουν τέτοια συμπεριφορά.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα