Δευτέρα, 18 Αυγούστου, 2025

Η «Espresso» ρίχνει «Δίχτυ» στην «Ηλέκτρα»

«3, 2, 1, κλακέτα... Πάμε»! Σε ρυθμούς γυρισμάτων βρίσκεται...

Πήγαμε για τρύγο βγάζοντας ειδήσεις από το… πατητήρι του μόχθου

Τρύγος! Ελληνικός τρύγος στα Μεσόγεια τον Αύγουστο και τον...

Ραταϊκόφσκι: Τώρα και συγγραφέας σεναρίου για ταινία!

Η Εμιλι Ραταϊκόφσκι τα κάνει όλα και συμφέρει!Ετσι, εκτός...

Ο Νινιός στην «Παραλία» των βραβείων παρέα με έναν άγουρο δολοφόνο

Στα «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά», όπου πρωταγωνίστησε το μακρινό 1992,...

Χάρη από τον υπ. Δικαιοσύνης σε καταδίκους για να γίνουν ταξιτζήδες

❱❱ Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου (φωτό) έδωσε «άφεση αμαρτιών» σε καταδίκους για να γίνουν… ταξιτζήδες! Σύμφωνα με Προεδρικό Διάταγμα που εκδόθηκε ύστερα από πρόταση του υπουργού και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων, απονεμήθηκε χάρη σε 14 πολίτες, έξι εκ των οποίων ζητούσαν να αρθούν οι συνέπειες των καταδικαστικών αποφάσεων σε βάρος τους, για να μπορούν να αποκτήσουν άδεια οδηγού ταξί!

Μάλιστα, σε έναν εξ αυτών είχε επιβληθεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ποινή κάθειρξης πέντε ετών και επτά μηνών για ληστεία και ψευδή ανωμοτί κατάθεση, ενώ ακόμη ένας… τυχερός που έλαβε χάρη είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 16 μηνών με τριετή αναστολή για το αδίκημα της παράνομης προώθησης αλλοδαπών που δεν είχαν δικαίωμα εισόδου στη χώρα.

Την ίδια ώρα, χάρη πήρε και ένας αξιωματικός του Στρατού, ο οποίος είχε καταδικαστεί από το Στρατοδικείο σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για λιποταξία! Με βάση το Προεδρικό Διάταγμα, όμως, μπορεί πλέον να ανακτήσει τον βαθμό του, ώστε να εγγραφεί στην Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού! Οι ευεργετικές διατάξεις του θεσμού της απονομής χάριτος αφορούν και δύο πολίτες, που θα αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση παρά τις καταδίκες τους. Παράλληλα, με απόφαση του υπουργού θα μπορέσει να επανεγγραφεί στο Οικονομικό Επιμελητήριο μια λογίστρια που είχε καταδικαστεί για τα αδικήματα της χρήσης παραποιημένης άδειας οδήγησης και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Μαζωνάκης: Το χρονικό από το ΔρομοκαΪτειο έως την κλινική «Γαλήνη»

Οσο περνούν οι μέρες τόσο έρχονται στο φως νέα...

Μαρία Σαράφογλου: «Φλερτ» δίχως happy end!

Eντονη φημολογία έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η πληροφορία...

Η Γιούσεφ σε δικογραφία για εταιρία παράνομου τζόγου!

Τις διακοπές της απολαμβάνει η «εκρηκτική» χορεύτρια και influencer...

Κονσέρτα για… πολυβόλα με Μάτσα & Κεφαλογιάννη

Εκείνη στη Ρωμαϊκή Αγορά Αθηνών, εκείνος στο Ωδείο Ηρώδου...

Διακοπές για Λιάγκα και Αντωνά στο υπερπολυτελές «Grand Hotel Et Des Palmes»

Αφού απόλαυσαν τις βουτιές τους σε Τήνο και Κύθνο,...

Σπουδαία διάκριση για την Κατερίνα Αργυρού

Μια σημαντική διάκριση στον ακαδημαϊκό χώρο πέτυχε η αδελφή...

«Σύννεφα» για Ασημακοπούλου και Τσαρτσαρή

Χωρισμός ή μία προσωρινή κρίση στη σχέση τους; Αν...