Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Ο Κοκλώνης σε τοπία ονειρικά

❱❱ Ο «Mr Celebrity Travel» εξερευνά το Μάτσου Πίτσου με τους Μιχάλη και Γρηγόρη Σεΐτη, απόψε στις 20.00, στο OpenΟι περιπέτειες της παρέας του «Celebrity Travel» συνεχίζονται στα μυστηριακά εδάφη της αυτοκρατορίας των Ινκα. Ο Νίκος Κοκλώνης και οι καλεσμένοι του Μιχάλης και Γρηγόρης Σεΐτης φτάνουν στο Μάτσου Πίτσου κουβαλώντας τον απαραίτητο εξοπλισμό του ταξιδιού: καπέλο, αντηλιακό, ζεστά ρούχα για το πρωί, κοντομάνικο για το μεσημέρι και ένα αδιάβροχο για παν ενδεχόμενο!

Η θέα από το λεγόμενο και Αρχαίο Βουνό είναι μοναδική. Αυτό το περιβόητο μπαλκόνι, με την πόλη των Ινκα «πιάτο» μπροστά τους, φέρνει ενθουσιασμό στους τρεις φίλους. Νιώθουν πως μπορούν να αγγίξουν τα σύννεφα, το σύμπαν, τον Θεό και η στιγμή συνοδεύεται από εξομολογήσεις από τα δύο αδέλφια!

Με ορμητήριο την πόλη Κούσκο, όπου υπάρχουν άνετα ξενοδοχεία, δοκιμάζουν τον χυμό-κοκτέιλ «τσίτσα μοράδα», φτιαγμένο από τοπικό κόκκινο καλαμπόκι. Το επίσημο εορταστικό πιάτο της περιοχής, το ψητό ινδικό χοιρίδιο, δεν είναι τόσο κοντά στην ευρωπαϊκή κουζίνα, έτσι προτιμούν το «λόμο σαλτάδο», εξίσου παραδοσιακό και νοστιμότατο!

Στη συνέχεια ο Νίκος, ο Μιχάλης και ο Γρηγόρης ακολουθούν τον δρόμο για την πόλη Ογιανταΐταμπο. Επιβιβάζονται σε τρένο προκειμένου να διασχίσουν την Ιερή Κοιλάδα με τελικό προορισμό το Αγουας Καλιέντες. Το κέρασμα μέσα στο βαγόνι είναι μια έκπληξη: τοπικό τσάι και μπισκότα που τους ζέστανε και τους χόρτασε και κυρίως τους ανακούφισε από τη νόσο του υψομέτρου.

f3 6

Μετά την άφιξή τους ο «ιπτάμενος και τζέντλεμαν» παρουσιαστής με το μαγικό κλειδί του ανοίγει την πόρτα του παραδείσου και μπροστά στα έκπληκτα πρόσωπά τους εμφανίζεται το τοπίο των αλυκών στην περιοχή Μάρας, σε ύψος 3.000 μ. Η εικόνα με τις 6.000 κατάλευκες δεξαμενές αλατιού είναι εντυπωσιακή. Στο Τσιντσέρο, έξω από το Κούσκο, επισκέπτονται έναν συνεταιρισμό γυναικών κι εκεί διδάσκονται την τέχνη της επεξεργασίας μαλλιού, πρώτο υλικό για τα περίτεχνα χειροποίητα υφαντά.

Στα νησιά Ούρος

Επόμενος σταθμός, η λίμνη Τιτικάκα. Με «αεροπλάνα και βαπόρια» ο «Mr Travel» και οι καλεσμένοι του ταξιδεύουν προς το οροπέδιο των Ανδεων, στα σύνορα της Βολιβίας με το Περού. Με πτήση διάρκειας 40 λεπτών προσγειώνονται σε έναν τόπο ονειρικό, στα 3.812 μ. ύψος! Κατόπιν με πλεούμενο φτάνουν στα νησιά Ούρος και αποβιβάζονται σε ένα από αυτά όπου οι μόλις 12 κάτοικοι ζουν με έναν πρωτόγονο τρόπο! 

f2 12

Η μεγάλη έκπληξη του δεύτερου επεισοδίου, όμως, που θα προβληθεί απόψε στις 20.00 στο Open, είναι το challenge που ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει για τους καλεσμένους του. Το παραδοσιακό παιχνίδι «El Sapo» θα αποδειχθεί ιδιαίτερα απαιτητικό για τα αδέλφια και μόνο με τη βοήθεια ενός από μηχανής θεού θα ολοκληρωθεί.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...