Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Ευχοστολίδια από τον Παναθηναϊκό

❱❱ Η «πράσινη» ΠΑΕ στηρίζει την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ και προσφέρει ξεχωριστά δώρα αγάπης στα παιδιά «Του Χαμόγελου του Παιδιού»Οι παίκτες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός άφησαν για λίγο στην άκρη τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και επισκέφθηκαν την έκθεση με τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ στο Athens Metro Mall.

Οι Αντονί Μουνιέ, Ουσμάν Κουλιμπαλί, Όμρι Άλτμαν, Σωκράτης Διούδης και Νίκος Βέργος επέλεξαν ζωγραφιές παιδιών με τα δώρα που έχουν ονειρευτεί για αυτά τα Χριστούγεννα και έκαναν τις ευχές τους πραγματικότητα. Παράλληλα, κάλεσαν όλους να υποστηρίξουν τη σημαντική πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ και να προσφέρουν ξεχωριστά δώρα αγάπης στα παιδιά από «Tο Χαμόγελο του Παιδιού».

Δείτε το βίντεο που ανέβασαν στα social media:

https://goo.gl/wNAmiY

Πώς μπορείτε να χαρίσετε Ευχοστολίδια και παιδικά χαμόγελα

Το πρόγραμμα Ευχοστολίδια υλοποιείται από τον ΟΠΑΠ για πέμπτη συνεχή χρονιά και εφέτος κάνει πραγματικότητα τις χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών από 14 Κέντρα Στήριξης και 14 Σπίτια «Του Χαμόγελου του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα.

Τα παιδιά έχουν αποτυπώσει τις ευχές τους σε ζωγραφιές, οι οποίες εκτίθενται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018 σε τέσσερις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις του ΟΠΑΠ στα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall και River West στην Αθήνα και στο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη. Οι ζωγραφιές είναι, επίσης, διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.omadaprosforas.gr και στην εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς».

Οι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να εκπληρώσουν τις παιδικές ευχές, αγοράζοντας τα δώρα που απεικονίζονται στις ζωγραφιές, τις οποίες λαμβάνουν ως αναμνηστικό, για να θυμούνται πάντα τη σημαντική τους προσφορά.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα