Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

«Ένας αυθεντικός πολίτης, παντός καιρού»

❱❱ Η οικογένεια, συνεργάτες και φίλοι του Νίκου Κούρκουλου έδωσαν το «παρών» στην παρουσίαση του λευκώματος για τον αείμνηστο ηθοποιό.

Ηταν μια βραδιά φόρος τιμής στον Νίκο Κούρκουλο! Την Τρίτη η οικογένειά του, πολλοί συνεργάτες του, ηθοποιοί, θεατρικοί συντελεστές και φίλοι ήταν όλοι παρόντες στο κτίριο Τσίλλερ του Εθνικού Θεάτρου για την παρουσίαση του λευκώματος «Νίκος Κούρκουλος – Ενας αυθεντικός πολίτης, παντός καιρού», προς τιμήν του αείμνηστου ηθοποιού και πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του θεάτρου, ο οποίος άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας.

Στην πολυτελή έκδοση από το Κοινωφελές Ιδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, σε επιμέλεια του Διονύση Φωτόπουλου, περιλαμβάνονται κείμενα του γιου του Αλκι Κούρκουλου, της Κάτιας Δανδουλάκη, της φίλης του και προέδρου του Δ.Σ. την περίοδο της θητείας του στο Εθνικό Θέατρο, Ελένης Αρβελέρ, της Ελένης Βαροπούλου, του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για τις «37 κινηματογραφικές ταινίες», του Κώστα Τσιάνου, του Σωτήρη Χατζάκη, της Κάρμεν Ρουγγέρη και του Νίκου Κυριαλλίδη.

«Ο Νίκος Κούρκουλος ήταν ένας άνθρωπος που προκαλούσε και καταφέρνει να προκαλεί ακόμα πολύ έντονα συναισθήματα σε όλους αυτούς που είχαν τη χαρά και την τιμή να τον γνωρίσουν. Είμαστε περήφανοι για τη σκιά του κι ας πέφτει βαριά επάνω μας κάθε φορά…». Με αυτά τα λόγια, μεταξύ άλλων, ο διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Στάθης Λιβαθινός μίλησε για τον Νίκο Κούρκουλο, ενώ ακολούθησαν οι ομιλίες των Ελένης Αρβελέρ και Ελένης Βαροπούλου, οι οποίες αναφέρθηκαν εκτενώς στο έργο και στην προσωπικότητα του ηθοποιού, στο ταλέντο, στη συνέπεια και την ακτινοβολία του.

Ανάμεσα σε όσους τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά ήταν η κ. Εριέττα Λάτση, η Μαριάννα Λάτση, τα παιδιά του Νίκου Κούρκουλου, Μελίτα, Αλκις, Εριέττα και Φίλιππος, ο Παντελής Βούλγαρης, ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, η Λυδία Κονιόρδου, ο Μιχάλης Ρέππας, ο Θανάσης Παπαθανασίου, ο Γιάννης Βογιατζής, η Ζωζώ Σαπουντζάκη και πολλοί άλλοι.

Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες:

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...




Μποζουκια Αθηνα