Με ψυχή και πάθος

Με ομιλία στους παίκτες O Μελισσανίδης σήμανε την αντεπίθεση της ΑΕΚ ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος

«Κιτρινόμαυρη» αντεπίθεση! Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε χθες στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ενόψει του νέου έτους και της επανέναρξης των υποχρεώσεων της «Ενωσης» σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. «Χρόνια πολλά με υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας. Να είστε δυνατοί. Ποτέ δεν έπαψα να πιστεύω ότι είμαστε καλή ομάδα, απλώς έχουμε χάσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή μας. Επειδή θέλω να πιστεύω ότι ξέρω ποδόσφαιρο, θα σας πω ότι κατά τη γνώμη μου δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με πέρυσι. Η ομάδα έχει καλό υλικό και είστε όλοι σας καλοί παίκτες που θα μπορούσατε να είστε βασικοί, αλλά παίζουν έντεκα. Απλώς πέρυσι γυάλιζε το μάτι σας. Αυτή τη γυαλάδα θέλω και πάλι να δω και θα το αλλάξουμε το κλίμα. Ψυχολογία είναι το ποδόσφαιρο και πάνω απ’ όλα θέλει ψυχή. Και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε για την ομάδα ό,τι χρειαστεί και θα είμαστε δίπλα σας. Γυρίστε το! Μπορείτε! Καλή χρονιά!», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του «Τίγρη».

Μεγάλη δωρεά
Η πρώτη μεγάλη δωρεά για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ είναι γεγονός και έρχεται από τον επιχειρηματικό κόσμο και την ευρύτερη οικογένεια της Ένωσης. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σαραντίτης προέβη στη μεγάλη δωρεά 500.000 ευρώ στη «Δικέφαλος Α.Ε.» υπέρ της κατασκευής της «Αγια-Σοφιάς», γράφοντας έτσι με χρυσά γράμματα το όνομά του στη σχετική χρυσή λίστα που θα δημιουργηθεί με όλους όσοι θα συνδράμουν στο μεγάλο έργο της ανέγερσης του «Ναού» στη Νέα Φιλαδέλφεια! Μια δωρεά, που αποδεικνύει ότι η υπόθεση του γηπέδου αφορά, εκτός από τον απλό κόσμο που έχει ήδη συνεισφέρει μέσω της αγοράς μετοχών στη «Δικέφαλος» αλλά και εισιτηρίων διαρκείας, όλους τους ισχυρούς οικονομικά φίλους της ΑΕΚ, που θα δημιουργήσουν αυτή τη «χρυσή ομάδα» δωρητών και τα ονόματά τους θα τοποθετηθούν στην τιμητική πλάκα που θα αναρτηθεί σε ειδική θέση στην «Αγια-Σοφιά»! Εχει αξία να αναφέρουμε πως η μεγάλη δωρεά του Γιάννη Σαραντίτη (που ο ίδιος δεν ήθελε τη δημοσιοποίησή της!) αποτελεί το πρώτο χειροπιαστό «δώρο» που πάει στην «Αγια-Σοφιά»! Και φυσικά δεν θα μπορούσε μείνει κρυφή μια τέτοια σπουδαία κίνηση, που βοηθά στην ανέγερση του γηπέδου.

Wonder boy!

30 και super mom

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη έξοδος μετά τη γέννηση της κόρης της

Την πρώτη της έξοδο, τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το βραδινό look με δαντελένιο κορμάκι στο πλευρό του Θέμη Σοφού

Με μια εμφάνιση που ισορροπεί ανάμεσα στο κομψό και...

Χριστίνα Παππά: Η βοήθεια σε γυναίκα που κατέληξε σε καταγγελία – «Φοβάμαι για τη ζωή μου»

Σε μια ιδιαίτερα ανησυχητική καταγγελία προχώρησε η Χριστίνα Παππά,...

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Πέτρος Κωστόπουλος: Συγκινήθηκε όταν είδε το πατρικό του – «Έφυγα 16 χρονών»

Μια συγκινητική έκπληξη περίμενε τον Πέτρο Κωστόπουλο το μεσημέρι...