Ο Μάξιμος της Παπουτσάκη ανυπομονεί για το αδελφάκι του

❱❱ Περιμένοντας το νέο μέλος της οικογένειας, η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέβασε στο Ιnstagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία. Η ηθοποιός, η οποία πλέον επισκέπτεται συχνά πυκνά τον γυναικολόγο της, αυτήν τη φορά συνοδευόταν, εκτός από τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά, και από τον γιο της, τον πεντέμισι χρόνων Μάξιμο, ο οποίος καθώς φαίνεται ανυπομονεί πολύ για το αδελφάκι του.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την Κατερίνα και τον πιτσιρικά να ετοιμάζονται για τον υπέρηχο! Εκείνος κρατά την κοιλιά της μαμάς κι εκείνη… λιώνει από ευτυχία! Αυτό σχολίασε και η ίδια με hashtag που συνόδευσε τη φωτογραφία: «Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα»! Και μπορεί αρχικά να γράφτηκε ότι η ηθοποιός περιμένει κορίτσι, όμως και το δεύτερο παιδάκι της θα είναι αγόρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...

Στη Βουλή οι αποκαλύψεις «βόμβα» της Espresso για το ξενοδοχείο «φάντασμα» στην Αλθέα!

Τα εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ της «Espresso» για το ξενοδοχείο-φάντασμα στην...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...