Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Το βουβό δείπνο της Κατερίνας Καινούργιου με το αμόρε της

❱❱ Κολλημένοι με τα κινητά τους Καινούργιου και Αναστασόπουλος στο ρομαντικό ραντεβού σε γνωστό steak houseΡομαντικό δείπνο για δύο, αλλά οι κουβέντες που αντάλλαξαν ήταν μετρημένες! Τέτοιο… πάθος επέδειξαν οι σφόδρα ερωτευμένοι Κατερίνα Καινούργιου και Νάσος Αναστασόπουλος σε βραδινή έξοδό τους σε γνωστό steak house των δυτικών προαστίων, αφού όλη την ώρα ασχολούνταν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής του Open και ο γοητευτικός νεαρός, που δραστηριοποιείται στον τομέα των οικονομικών με βάση του το Λονδίνο, βγήκαν για φαγητό επιλέγοντας εστιατόριο που αποτελεί στέκι πολλών μελών της εγχώριας showbiz. 

Η είσοδός τους μαγνήτισε τα βλέμματα θαμώνων και προσωπικού, με την εντυπωσιακή Κατερίνα να κάνει κινηματογραφική εμφάνιση, με προσεγμένο styling και τέλειο μακιγιάζ. Φορώντας πανάκριβο μακρύ παλτό που συνδύασε με φαρδύ πράσινο εντυπωσιακό πουλόβερ, το οποίο ταίριαζε με το χρώμα των ματιών της, και στενό κολάν παντελόνι, η «κυρία Ευτυχείτε» μπήκε πρώτη στην αίθουσα και ο αγαπημένος της ακολούθησε.

Ελάχιστος χρόνος

Μόλις κάθισαν στο τραπέζι, συζήτησαν για το τι θα παραγγείλει ο καθένας και έπειτα ο διάλογος… «ξεφούσκωσε»! Εγειραν πίσω στις καρέκλες τους και έπεσαν με τα μούτρα στο διαδικτυακό σερφάρισμα, χάνοντας τον τόπο και τον χρόνο! Κι από χρόνο έχουν ελάχιστο να μοιραστούν, όπως κατά καιρούς αναφέρει η παρουσιάστρια, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του καλού της στη βρετανική πρωτεύουσα.

Για ερωτευμένο ζευγάρι, λοιπόν, η συμπεριφορά τους ήταν χλιαρή. Κάθισαν αντικριστά και σπανίως σήκωναν το βλέμμα από τις οθόνες. Τα μάτια τους έλεγαν περισσότερα από όσα συζήτησαν και αυτό έγινε αντιληπτό από όσους κάθονταν στα διπλανά τραπέζια. 

«Μα είναι ερωτευμένοι; Είναι πράγματι μαζί; Σαν δυο ξένοι φαίνονται. Απαράδεκτο, και είναι νέα παιδιά!» σχολίασε μεγαλοκυρία διπλανού τραπεζιού.

—-

ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ BTS ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ

f2 3

Το Σαββατοκύριακο ήταν ένας εφιάλτης για την παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε», αφού δέχτηκε διαδικτυακό «πόλεμο» στα social media από Κορεάτες (!) και όχι μόνο, που έφτασαν να απειλούν τη ζωή της.

Κι όλα αυτά ως αντίποινα για τα σχόλιά της -σε προηγούμενη εκπομπή- για την εμφάνιση μελών της πιο διάσημης k-pop μπάντας του πλανήτη, τους BTS! Χθες το πρωί η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε στο πλατό μαζί με τους συνεργάτες της, φορώντας μάσκες του κορεατικού συγκροτήματος, ενώ ο dj Pitsi έπαιζε τραγούδια τους. Κι εκεί ξεσπάθωσε. «Εφτασαν στο σημείο να απειλούν εμένα, την οικογένειά μου (…) Παίρνω μηνύματα από την Κορέα ότι θα μου στείλουν πυρηνική βόμβα, να πάθω καρκίνο» είπε, μεταξύ άλλων, προσθέτοντας ότι ανάλογα sms δέχτηκε και ο Νάσος Αναστασόπουλος: «“Πώς μπορείς και τα έχεις με μία τόσο άσχημη γυναίκα, η οποία πίσω από την πλάτη σου πάει με άλλους;” έγραφαν κάποια από αυτά» ανέφερε η παρουσιάστρια. 

Ο χείμαρρος του λόγου της… παρέσυρε και τη Ναταλία Γερμανού, η οποία στην εκπομπή της το Σαββατοκύριακο σχολίασε τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις της Κατερίνας, ενώ έκανε και retweet ορισμένα σχόλια των φαν του κορεατικού γκρουπ! «Το πρώτο τηλέφωνο που δέχτηκα τα Θεοφάνια ήταν από τους γονείς μου (…) Με ρωτούσαν για ποιον λόγο η Ναταλία με “χτυπάει” τόσο πολύ» πρόσθεσε στενοχωρημένη.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....