Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 10 Ιανουαρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν οι παρούσες συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές, αλλάξτε τες μόνοι σας. Ο,τι δεν καταλαβαίνουν…

ΚΡΙΟΣ: Μη δεχθείτε παθητικά ό,τι θα σας προσφέρουν, γιατί ίσως τελικά να μην είναι ό,τι σας αρέσει. Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις που ξέρετε εξαρχής ότι θα προκαλέσουν καβγάδες. Δείτε εγκαίρως τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκτονωθείτε σε ερωτικό επίπεδο και μην εκνευρίζεστε με ασήμαντα θέματα. Για να αποφύγετε τη ρήξη με τους συνεργάτες σας, αφήστε τους να εκφράσουν τις απόψεις τους. Οργανώστε τις εργασίες των επόμενων ημερών, για να σας μείνει χρόνος για ξεκούραση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επαναστατήστε τώρα σε ό,τι δεν σας αρέσει και όχι αργότερα, γιατί θα φανεί ότι το κάνετε από ζήλια. Για να χαρείτε τον έρωτα, επιβάλλεται να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και μην κλείσετε συμφωνίες προτού τις δείτε αναλυτικότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν οι παρούσες συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές, αλλάξτε τες μόνοι σας. Ο,τι δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι με λόγια ίσως το καταλάβουν με τη σιωπή σας. Δείξτε ποιοι είστε πραγματικά για να βάλετε γερά θεμέλια στις καινούργιες σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ: Παρατηρήστε τι γίνεται γύρω σας και θα διαπιστώσετε ότι οι ρυθμοί έχουν πέσει. Μπορεί εσείς να τελειώσατε με το παρελθόν, αλλά δεν έχει τελειώσει κι αυτό μαζί σας. Βελτιώστε τις κοινωνικές σχέσεις σας και θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απολαύστε την καθημερινότητα και μη δημιουργείτε προβλήματα εκ του μηδενός. Κρατήστε την αισιοδοξία σας γιατί το δεύτερο μισό θα έχει να σας προσφέρει πολλά και θα δείτε κάποια πράγματα από την αρχή, που θα σας οδηγήσουν σε νέες αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Περιορίστε την αναποφασιστικότητά σας για κάποια θέματα προτού κουραστούν οι γύρω σας. Αποφύγετε να ανταλλάξετε βαριές κουβέντες με τους συνεργάτες σας, εάν θέλετε να φτιάξετε το κλίμα που είναι κάπως περίεργο και για να μην πάνε χαμένες οι προσπάθειές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάνατε επαναστάσεις που δεν ευδοκίμησαν, χρησιμοποιήσατε υψηλούς τόνους, απομακρύνατε φίλους και, κυρίως, αναζητήσατε έναν έρωτα που σας πρόδωσε. Οι αισιόδοξες σκέψεις θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επειδή δεν είναι δυνατόν να τα κάνετε όλα μόνοι σας, αναθέστε ευθύνες και στους άλλους. Κάνοντας έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας, θα διαπιστώσετε ότι δεν καταφέρατε να ικανοποιήσετε πλήρως τις φιλοδοξίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χαλάει η ηρεμία που υπάρχει στον οικογενειακό χώρο και προκαλεί συγκρούσεις και εντάσεις για οικονομικά θέματα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που θα επαναστατήσετε απέναντι σε άτομα ή σε καταστάσεις που σας καταπιέζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολλές φορές τα σχέδιά σας πηγαίνουν με ρυθμό «γκάζι – φρένο» και αυτό σας δημιουργεί έντονη ανασφάλεια και αδυναμία να προβλέψετε τα επόμενα σχέδιά σας. Μερικές ανακατατάξεις και συγχωνεύσεις θα είναι απαραίτητες για την πρόοδό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Σας φαίνεται ακατόρθωτο να διατηρήσετε τις ισορροπίες στις αντιθέσεις που παρουσιάζονται στη σχέση σας, καθώς η αναποφασιστικότητα και η σύγχυση είναι οι συνηθισμένες αντιδράσεις σας στις δύσκολες στιγμές.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...