«Ψυχοπαθής ο Ρονάλντο»

Σφοδρή επίθεση από την πρώην σύντροφό του, Τζασμίν Λέναρντ, δέχτηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με αφορμή την υπόθεση της καταγγελίας βιασμού

Το 33χρονο μοντέλο χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς προς τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση βιασμού της Αμερικανίδας Κάθριν Μαγιόρκα, το 2009 στο Λας Βέγκας.
«Είναι ψεύτης, όλη η ζωή του είναι ένα ψέμα. Γ… ψυχοπαθής», ανέφερε η Λέναρντ για τον 33χρονο σταρ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Στη συνέχεια τόνισε πως θα βοηθήσει τη Μαγιόρκα και το νομικό επιτελείο της στη συγκεκριμένη υπόθεση. «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την Κάθριν Μαγκιόργκα. Εχω μηνύματά του και ηχογραφήσεις που μπορεί να φανούν πολύ χρήσιμα. Αρνούμαι να σιωπήσω περισσότερο. Κάθριν, επικοινώνησε μαζί μου», έγραψε η Λέναρντ, κάνοντας αναφορά στις αποδείξεις που έχει για τη βίαιη συμπεριφορά του Ρονάλντο εις βάρος της.

Παράλληλα, το μοντέλο που έγινε ευρύτερα γνωστό λόγω της συμμετοχής στο βρετανικό Big Brother και είχε δεσμό με τον παίκτη της Γιουβέντους πριν από μια δεκαετία, τόνισε γι’ αυτόν: «Κανείς δεν έχει ιδέα ποιος είναι αληθινά κι αν ήξεραν έστω και τα μισά απ’ όσα ξέρω εγώ θα ήταν τρομοκρατημένοι».

Wonder boy!

30 και super mom

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το βραδινό look με δαντελένιο κορμάκι στο πλευρό του Θέμη Σοφού

Με μια εμφάνιση που ισορροπεί ανάμεσα στο κομψό και...

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη έξοδος μετά τη γέννηση της κόρης της

Την πρώτη της έξοδο, τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση...

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Πέτρος Κωστόπουλος: Συγκινήθηκε όταν είδε το πατρικό του – «Έφυγα 16 χρονών»

Μια συγκινητική έκπληξη περίμενε τον Πέτρο Κωστόπουλο το μεσημέρι...

Χριστίνα Παππά: Η βοήθεια σε γυναίκα που κατέληξε σε καταγγελία – «Φοβάμαι για τη ζωή μου»

Σε μια ιδιαίτερα ανησυχητική καταγγελία προχώρησε η Χριστίνα Παππά,...

«Χρυσό» deal στο Κολωνάκι

Μόνο στην ESPRESSOΤο ακίνητο-φιλέτο πάνω στην πλατεία Κολωνακίου (πλατεία...