Γαμπρός με κλαρίνα ο «Survivor» Τσίλης

❱❱ Θα παντρευτεί την αγαπημένη του Λένα στα Ιωάννινα

Ενας πρώην survivor θα ντυθεί γαμπρός το μεθεπόμενο Σάββατο. Ο λόγος για τον ολυμπιονίκη της κωπηλασίας Γιάννη Τσίλη, ο οποίος έγινε διάσημος στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσω της συμμετοχής του στον δεύτερο κύκλο του reality περιπέτειας του Σκάι, όπου συμμετείχε με την κόκκινη ομάδα, αυτή των διάσημων.

Ο Γιάννης, ο οποίος ξεχώρισε στο παιχνίδι για το ήθος, την αγωνιστικότητα και τον καλό χαρακτήρα του, θα παντρευτεί την αγαπημένη του Λένα Αγελαδοπούλου, στην οποία -όπως θα θυμάστε- είχε κάνει πρόταση γάμου μπροστά στις κάμερες, λίγο προτού αναχωρήσει για τον Αγιο Δομίνικο, τέτοια εποχή περίπου, πριν από έναν χρόνο.

Οπως αναφέρεται στο προσκλητήριο που εξασφάλισε η «Espresso», το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας, στην Ανατολή Ιωαννίνων, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα. Χρέη κουμπάρων θα εκτελέσουν ο Βασίλης Τάσσης και η Αννίτα Στάμου, ενώ αμέσως μετά τον γάμο θα ακολουθήσει γλέντι σε χώρο εκδηλώσεων λίγο έξω από την πόλη των Ιωαννίνων.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παντρευτούμε με τη Λένα» μας είπε ο Γιάννης Τσίλης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του και μας αποκάλυψε ότι στο πάρτι του γάμου τα κλαρίνα θα έχουν την τιμητική τους! Μεταξύ των καλεσμένων στην πιο όμορφη -μέχρι τώρα- μέρα της ζωής του ζευγαριού δεν αποκλείεται να είναι και πρώην συμπαίκτες του Γιάννη από το «Survivor». Αλλωστε ο γάμος τους θα είναι ανοιχτός, που σημαίνει ότι θα έχει πολύ κόσμο.

Η δύναμη της σχέσης που συνδέει τον Γιάννη Τσίλη με την εκλεκτή της καρδιάς του Λένα Αγελαδοπούλου έγινε αντιληπτή στους τηλεθεατές του «Survivor» από την πρώτη στιγμή: όταν εκείνος γονάτισε μπροστά της στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και της πρότεινε να γίνει γυναίκα του.

Εκείνη δέχτηκε αμέσως με μεγάλη χαρά και έκτοτε δεν έβγαλε από το δάχτυλό της το μονόπετρο που της χάρισε. Λίγο καιρό μετά την αποχώρηση του κωπηλάτη από το reality, ο ίδιος και η Λένα έπαιξαν μαζί στο παιχνίδι του Σκάι «My Man Can». Εκεί ο Τσίλης αποκάλυψε πως η αγαπημένη του είναι αναβάτρια μηχανής enduro, συμπληρώνοντας ότι εκείνη τον έμαθε να κάνει σούζες!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...