Στον ρυθμό του Καρναβαλιού

❱❱ Οι Πατρινοί βουλευτές μπήκαν από το περασμένο Σάββατο στο κλίμα της Αποκριάς

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Δεν πρόλαβαν να ξεστολίσουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και άρχισαν ήδη τα καρναβάλια!

Οι Πατρινοί βουλευτές όλων των κομμάτων πρώτοι και καλύτεροι μπήκαν στο κλίμα της Αποκριάς, καθώς το Σάββατο ήταν η επίσημη πρώτη τους στην Πάτρα.

Ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Ιάσων Φωτήλας συμμετέχει κάθε χρόνο στο Καρναβάλι. Ντύνεται και βγαίνει με τους φίλους του και το διασκεδάζουν δεόντως. «Ανηθος, σπανάκι, ρύζι… και το Καρναβάλι αρχίζει» δηλώνει με χαρά ο έτερος βουλευτής από το Κίνημα Αλλαγής Θοδωρής Παπαθεοδώρου. Το βράδυ του Σαββάτου κάλεσε στο γραφείο του φίλους και όλοι μαζί από το μπαλκόνι του είδαν τα πυροτεχνήματα και την πρώτη φιέστα του Καρναβαλιού 2019.

Βροντερό «παρών» από τους Βορειοελλαδίτες

❱❱Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. έδωσε το «παρών» στο χθεσινό συλλαλητήριο, με προεξάρχοντες φυσικά τους Βορειοελλαδίτες. Δεν ήταν λίγοι όμως και οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής που βρέθηκαν στην πλατεία, παρά τα χημικά που έπεσαν, και τους εξόργισαν όλους. Μια στενή παρέα βουλευτών από τη βόρεια Ελλάδα, η Μαρία Αντωνίου, η Φωτεινή Αραμπατζή, ο Αποστόλης Βεσυρόπουλος, ο Γιώργος Γεωργαντάς και ο Δημήτρης Κυριαζής, όλοι μαζί πέταξαν χθες το πρωί από Θεσσαλονίκη για να είναι παρόντες στο συλλαλητήριο.

Βροντοφώναξαν ως Μακεδόνες, για τη μία και μοναδική, την ελληνική Μακεδονία. Παρόντες επίσης οι Θεσσαλονικείς Σταύρος Καλαφάτης και Θόδωρος Καράογλου, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης και Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, η γραμματέας σχέσεων κόμματος – κοινωνίας της Ν.Δ. Ζωή Ράπτη και ο πρώην υπουργός Γιάννης Βρούτσης. Και η Νάντια Γιαννακοπούλου και η Εύα Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ, παρούσες. Δεν ήταν όμως μόνο οι εκ Μακεδονίας ορμώμενοι βουλευτές, αλλά και οι πιο νότιοι.

Ενας από αυτούς, ο Ανδρέας Κατσανιώτης, λίγο πριν βρεθεί στο συλλαλητήριο, κρέμασε στο σπίτι και το γραφείο του, στην Πάτρα, συμβολικά την ελληνική σημαία. Ο Κώστας Σκρέκας από τα Τρίκαλα έδωσε το «παρών» στο Σύνταγμα, το ίδιο και ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, που πήγε με τη σύζυγό του Αννα και την κόρη του Μαρία.

❱❱Δύο φίλες από τα παλιά, η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Ελίζα Βόζεμπεργκ και η κόουτς του «Greece’s next top model» Ελενα Χριστοπούλου, συναντήθηκαν σε ρεστοράν της Αθήνας και τα είπαν λιγάκι. Οι θαμώνες είδαν τις εντυπωσιακές ξανθιές και εστίασαν εκεί την προσοχή τους.

(!)

Τα δύο συντρόφια, ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης και ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού, που έχει προσχωρήσει στο Κίνημα Αλλαγής, Παναγιώτης Καρκατσούλης συναντήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και ήπιαν καφεδάκι. Ετοιμάζονται άλλωστε για τη μάχη του Κινήματος στις εκλογές, που αποδεικνύεται δύσκολη. «Η δημοκρατική παράταξη έχει παρελθόν, παρόν και κυρίως έχει μέλλον. Ενωμένοι λέμε όχι στον κ. Τσίπρα και στους λοιπούς επίδοξους σφετεριστές της» λέει ο Παναγιώτης Καρκατσούλης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Πέτρος Κωστόπουλος: Συγκινήθηκε όταν είδε το πατρικό του – «Έφυγα 16 χρονών»

Μια συγκινητική έκπληξη περίμενε τον Πέτρο Κωστόπουλο το μεσημέρι...

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Η εστεμμένη μαστροπός της Μυκόνου – Ρεπορτάζ «φωτιά» για το κύκλωμα με τα «goal girls»

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε χαράξει...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το βραδινό look με δαντελένιο κορμάκι στο πλευρό του Θέμη Σοφού

Με μια εμφάνιση που ισορροπεί ανάμεσα στο κομψό και...