Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Χειροπέδες στους «Μπόνι και Κλάιντ» της Κρήτης

❱❱ Σύγχρονοι… Μπόνι και Κλάιντ ήθελαν να γίνουν ένας 22χρονος και η συνομήλικη σύντροφός του, οι οποίοι είχαν ταράξει στις κλοπές τις επιχειρήσεις στην Κρήτη!

Επειτα από τουλάχιστον έξι υποθέσεις κλοπών από διάφορα καταστήματα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους βάλουν χειροπέδες στο Ρέθυμνο.

Η αντίστροφη μέτρηση για το νεαρό ζευγάρι άρχισε την περασμένη Τρίτη, όταν διέρρηξαν την επιχείρηση μιας 46χρονης και άρπαξαν το ποσό των 570 ευρώ και δελτία τυχερών παιχνιδιών συνολικής αξίας 300 ευρώ. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και κατά τον έλεγχο στο όχημα στο οποίο επέβαιναν βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα διαρρηκτικό εργαλείο.

Οι δυο 22χρονοι οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, όπου διαπιστώθηκε ότι από τον Νοέμβριο του 2018 έως την περασμένη Δευτέρα είχαν διαρρήξει άλλες πέντε επιχειρήσεις στο Ρέθυμνο και είχαν κλέψει χρήματα, έναν φορητό υπολογιστή, ένα tablet, προϊόντα καπνού και προσωπικά είδη, συνολικής αξίας άνω των 2.500 ευρώ. Σε έρευνα στον χώρο όπου διαμένουν οι δύο συλληφθέντες βρέθηκε μέρος από τα κλεμμένα είδη, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οπως έγινε γνωστό από τις αστυνομικές Αρχές, εναντίον των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και οδηγήθηκαν ενώπιον των δικαστικών λειτουργών για να απολογηθούν.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα