Ο Ρουβάς αποθεώνει τον οσκαρικό Λάνθιμο

❱❱ Τι συνδέει τον Σάκη Ρουβά με τον Γιώργο Λάνθιμο; Μια συνεργασία του μακρινού παρελθόντος.

Ο ποπ σταρ από την Κέρκυρα είχε δουλέψει με τον διεθνούς φήμης Ελληνα σκηνοθέτη πριν από 20 χρόνια, όταν ο τραγουδιστής ήταν ήδη διάσημος και ο δημιουργός της κινηματογραφικής ταινίας «The Favourite» έκανε τα πρώτα του βήματα επί ελληνικού εδάφους ως σκηνοθέτης βιντεοκλίπ. Συγκεκριμένα, το 1998 έβαλε την υπογραφή του στο βιντεοκλίπ του Σάκη Ρουβά για το τραγούδι «Δεν έχει σίδερα η καρδιά μου», σε μουσική και στίχους του Γιώργου Θεοφάνους.

Μαθαίνοντας, λοιπόν, ο τραγουδιστής (μαζί με την υπόλοιπη Ελλάδα) πως η ταινία του Λάνθιμου «The Favourite» κέρδισε 10 υποψηφιότητες για Οσκαρ, θέλησε να του στείλει ένα μήνυμα μέσω ενός Story που ανέβασε στο Instagram: «10 υποψηφιότητες ο Γιώργος Λάνθιμος. Συγχαρητήρια, Γιώργο, πάντα ήξερα ότι είσαι μοναδικός, μας έκανες περήφανους» έγραψε ο Σάκης Ρουβάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Στη Βουλή οι αποκαλύψεις «βόμβα» της Espresso για το ξενοδοχείο «φάντασμα» στην Αλθέα!

Τα εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ της «Espresso» για το ξενοδοχείο-φάντασμα στην...