Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Τα αρνήθηκε όλα!

❱❱ Στην απολογία του ο Αλβανός killer της Τοπαλούδη δεν δέχθηκε τις νέες κατηγορίες για τον βιασμό της 19χρονης ΑμεΑΠροσωρινά κρατούμενο και για τον βιασμό της 19χρονης με νοητική υστέρηση στη Ρόδο έκριναν οι ανακριτικές Αρχές του νησιού τον 19χρονο Αλβανό Αλέξανδρο Λ., ο οποίος δεν έπεισε, όσο κι αν προσπάθησε στην απολογία του να αρνηθεί τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ο 19χρονος, ο οποίος κρατείται ήδη στις Φυλακές Γρεβενών για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, εμφανίστηκε χθες ενώπιον του ανακριτή Ρόδου προκειμένου να απολογηθεί για τις νέες κατηγορίες που τον βαρύνουν. 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, λίγα 24ωρα μετά τον μαρτυρικό θάνατο της φοιτήτριας φέρεται ότι βίασε και μία 19χρονη με αναπηρία μαζί με έναν 23χρονο Ρομά. Ο Αλέξανδρος Λ. αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι δεν είχε καμία επαφή με τη συνομήλική του κοπέλα, που έχει 69% αναπηρία.

Ευεργετικές διατάξεις

Ο δεύτερος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 19χρονης, ο 23χρονος Γιώργος Μ., αναμένεται να ζητήσει να κάνει χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου και να μπει σε ίδρυμα ή να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, καθώς έχει προσκομίσει μια σειρά εξετάσεων που δείχνουν ότι πάσχει από ψυχική νόσο. Προς το παρόν, περιμένει τα αποτελέσματα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για να υποβάλει το αίτημά του στις δικαστικές Αρχές.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο 19χρονος Αλέξανδρος Λ. έδωσε συμπληρωματική κατάθεση και για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, την οποία βασάνισε και σκότωσε στις 27 Νοεμβρίου μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη Μανώλη Κ.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»



Μποζουκια Αθηνα