Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Το… προσκύνημα τραγουδίστριας στην Μπεζαντάκου και ο… Πανίκας

❱❱ Κοκκινομάλλα γονάτισε μπροστά στην Μπεζαντάκου, και ήπιε σαμπάνια μέσα από τη γόβα της τραγουδίστριαςΕρωτοχτυπημένη θαυμάστρια της Στέλλας Μπεζαντάκου ήπιε σαμπάνια από τη γόβα της! Το σκηνικό απείρου κάλλους συνέβη σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου εμφανίστηκε η γνωστή τραγουδίστρια πριν από μερικά βράδια.

Ανάμεσα στους έκπληκτους θαμώνες, μάλιστα, ήταν και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο της συμπρωτεύουσας στις επερχόμενες εκλογές, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση του δημοσιογράφου-μάνατζερ
f8 1Κώστα Μιναρετζή και βρέθηκε εκεί για να απολαύσει τη Στέλλα Μπεζαντάκου σε καλλιτεχνική δράση. Τελικά, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης έμεινε… κάγκελο με το θέαμα που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του.

Η ώρα ήταν περασμένη και η Στέλλα βρισκόταν ήδη πάνω στην πίστα του κέντρου Deja Vu, τραγουδώντας γνωστές επιτυχίες. Οταν άρχισε η μουσική του μεγάλου της hit «Σαν μπλουζάκι», ανέβηκε χορεύοντας στο stage μια εντυπωσιακή κοκκινομάλλα γυναίκα.

Οπως πληροφορηθήκαμε εκ των υστέρων, πρόκειται για την ανερχόμενη τραγουδίστρια και χορεύτρια Πωλίνα Απέργη, η οποία είναι γνωστή στους καλλιτεχνικούς κύκλους της Θεσσαλονίκης.

Εκείνο που δεν ήταν γνωστό μέχρι τότε είναι πόσο πολύ θαυμάζει η συγκεκριμένη γυναίκα την εκρηκτική, ξανθιά καλλιτέχνιδα. Διότι αυτό που έκανε μπροστά σε όλους, μόνο ένας ερωτευμένος άνθρωπος θα το τολμούσε.

Τη χάιδεψε

Αφού λικνίστηκε για λίγο φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα, η Πωλίνα έσκυψε μπροστά στη Στέλλα και την… προσκύνησε! Συγκεκριμένα, γονάτισε πάνω στην πίστα και αφού της χάιδεψε τα πόδια, επιχείρησε να της βγάλει τη μία από τις γόβες που φορούσε. Η τραγουδίστρια ξαφνιάστηκε, αλλά δεν σταμάτησε το πρόγραμμα. Και κάπως έτσι η θαυμάστριά της συνέχισε ακάθεκτη την ακραία δημόσια εκδήλωση του θαυμασμού της.

Οταν της έβγαλε το γοβάκι, ανέβηκε στην πίστα ένας σερβιτόρος του μαγαζιού, με τον οποίο προφανώς είχε συνεννοηθεί λίγο νωρίτερα η Πωλίνα.

Στα χέρια του κρατούσε μια σαμπάνια και μόλις την άνοιξε, η ερωτοχτυπημένη θαυμάστρια της Μπεζαντάκου την άρπαξε και γέμισε με το περιεχόμενό της τη γόβα. Τη συνέχεια μπορείτε να τη δείτε καρέ καρέ στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε κατ’ αποκλειστικότητα στο σημερινό φύλλο μας. Η Πωλίνα ήπιε μονορούφι τη σαμπάνια από τη γόβα της Στέλλας, αφήνοντας… παγωτό τους θαμώνες του κέντρου, με πρώτο και καλύτερο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

1 3

2 6

Οσο για τη Στέλλα, αντιμετώπισε με χιούμορ το επικό συμβάν και αφού σκούπισε τη γόβα της, την ξαναφόρεσε και συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γνωστή τραγουδίστρια έχει παραδεχτεί σε παλιότερες συνεντεύξεις της ότι τη φλερτάρουν τόσο άντρες όσο και γυναίκες. Η ίδια, μάλιστα, δεν δίστασε να δηλώσει στην «Espresso» πριν από μερικούς μήνες πως αν χώριζε ποτέ μπορεί και να δοκίμαζε μια σχέση με γυναίκα. 

Οπως έσπευσε βέβαια να συμπληρώσει, πρόκειται για πολύ υποθετικό σενάριο, καθώς η ίδια είναι φουλ ερωτευμένη και απόλυτα ευτυχισμένη στο πλευρό του άντρα της Χρήστου Γκίκα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...