Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου, 2026

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Η έξοδος μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού της με...

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είναι πλέον ελεύθερη κι ωραία αφού ο Πέτρος Λαγούτης επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η συγκινητική αναφορά για την απώλεια της μητέρας του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επανήλθε με την εκπομπή «The 2night show» καθώς λόγω της απώλειας της μητέρας του είχε σταματήσει για λίγο τα γυρίσματα.

Διαζύγιο για την Ειρήνη Μερκούρη; Το δημόσιο ξέσπασμά της

Η Ειρήνη Μερκούρη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο εδώ και δέκα χρόνια ενώ το 2024 απέκτησαν την κόρη τους.

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» με ουρές χιλιομέτρων στη Λεωφόρο Κηφισού – Δείτε την κίνηση...

Η κίνηση στους δρόμους από νωρίς το πρωί της Δευτέρας είναι αυξημένη.

«Παίξτε με ψυχή»

Στην κοπή της πίτας της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνωσε τον ηθικό των παικτών ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι όλα τα λεφτά για την ΑΕΚ! Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μιλώντας στην κοπή της πίτας στα Σπάτα, προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των παικτών.

Ο «Τίγρης» κάλεσε τους ποδοσφαιριστές να βγάλουν ψυχή στο κρίσιμο ματς που έρχεται, επαναλαμβάνοντας μάλιστα πως πιστεύει στους ίδιους και στην ομάδα. Αναλυτικά τα λόγια του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ: «Να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά. Πάνω απ’ όλα να έχετε υγεία εσείς και οι οικογένειές σας. Το πρωτάθλημα δεν μας πάει όπως θέλουμε, ας μην κρυβόμαστε. Είμαι σίγουρος όμως ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και θέλω να σας παρακαλέσω ένα πράγμα. Χθες σας είδα και θέλω να παρακαλέσω για την Κυριακή, εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα συστήματα και πώς θα παίξετε, αλλά να παίξετε με ψυχή. Το έχει ανάγκη ο κόσμος. Και πάλι χρόνια πολλά». Την πίτα έκοψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Το «παρών» έδωσαν επίσης οι Βαγγέλης Ασλανίδης, Μηνάς Λυσάνδρου και Αγγελική Αρκάδη.

Οι τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί ήταν οι Βασίλης Λαμπρόπουλος, Βίκτωρας Κλωναρίδης και Τάσος Μπακασέτας, ο μεταφραστής Παναγιώτης Αναστασόπουλος, ο Χρήστος Καρβουνίδης και ο γυμναστής Νίκος Πανουργιάς.

Οπως είναι γνωστό, η Ενωση έκλεισε θετικά τον πρώτο μήνα του 2019. Μέτρησε τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα σε ισάριθμα παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. Ο Ιανουάριος τελείωσε και ήρθε ο Φεβρουάριος που θα είναι «καυτός» για την ΑΕΚ. Και στο προσκήνιο είναι ο αγώνας της Κυριακής.

Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα που περιμένει την ΑΕΚ μέσα στον «καυτό» Φλεβάρη: Πρωτάθλημα, 3/2, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (19.30), Κύπελλο, 7/2, Ατρόμητος – ΑΕΚ (19.30), Πρωτάθλημα, 10/2, ΑΕΚ – ΟΦΗ (15.00), Πρωτάθλημα, 17/2, Ολυμπιακός – ΑΕΚ (19.30), Πρωτάθλημα, 23/2, ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης (19.30), Κύπελλο, 27/2, ΑΕΚ – Ατρόμητος. Τέλος, να αναφέρουμε πως μετά τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο, η ΑΕΚ πάει στις 2 Μαρτίου στο Χαριλάου να παίξει με τον Αρη…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο ευγενής Αθηναίος που δάμασε τα κύματα αλλά όχι τον καρκίνο

Επιφανής Αθηναίος, γόνος old money οικογένειας, με εντιμότητα, ευγένεια...

Σπαρακτικό αντίο στον Γιώργο Μάρκου: Έφυγε στα 58 ο διευθυντής του MAD TV

Ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο...

Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz: Είναι ηθοποιοί, κρύβουν τον έρωτά τους, αλλά συγκατοικούν

Ο Δημήτρης Καπετανάκος, παρότι έχει διαγράψει σταθερή πορεία στην...

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις υπήρξε από τους έρωτες της ζωής μου»

Με λόγια γεμάτα μνήμες, ο Γιώργος Παπαστεφάνου μίλησε στην...

Ναταλία Γερμανού: Παρενέβη στον αέρα του ΑΝΤ1 μετά τα σχόλια του Δημήτρη Πανόπουλου

Μετά την προβολή της συνέντευξης που παραχώρησε ο Δημήτρης...

Νονά Κίμπερλι!

Όταν στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν ο Κωνσταντίνος...