Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Είμαστε θύματα bullying!

❱❱ Προκαλούν οι «σκληροί» Κρητικοί της Γαλακτοκομικής, που κατηγορούνται για τα άγρια καψώνια στον άτυχο ΒαγγέληΠροκαλούν οι εννέα νεαροί, ηλικίας από 20 έως 24 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για το bullying σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, υποστηρίζοντας πως εκείνοι υπέστησαν το πραγματικό… bullying, από τη στιγμή που ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος τους!

Μέσω των συνηγόρων τους, οι έξι Ηρακλειώτες, ο ένας Ρεθυμνιώτης, ο ένας Χανιώτης κι ακόμη ένας που κατοικεί στη βόρεια Ελλάδα εμφανίζονται καταρρακωμένοι, λέγοντας ότι έχουν στιγματιστεί κοινωνικά.

Η παρέα των «σκληρών» Κρητικών θα βρεθεί ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού και κατ’ εξακολούθηση εις βάρος του 20χρονου από το Σελλί Ρεθύμνου. Στο κατηγορητήριο περιλαμβάνονται φρικιαστικές λεπτομέρειες, που κόβουν την ανάσα, από όσα βίωσε στα χέρια τους ο αδικοχαμένος φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Οι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται πως διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον άτυχο 20χρονο και πως ποτέ δεν άσκησαν βία πάνω του, όπως τους αποδίδεται. Ακόμη, λένε πως το πραγματικό bullying το έχουν υποστεί οι ίδιοι και οι οικογένειές τους από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η εμπλοκή τους στην υπόθεση. Μάλιστα, οι δικηγόροι Γιώργος Κοκοσάλης, Γιάννης Χατζηδάκης και Σπύρος Βρέντζος, οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπεράσπιση κάποιων εκ των κατηγορουμένων, έστειλαν γραπτή δήλωση στην «Πατρίς». «Εδραία πεποίθηση της υπεράσπισης των κατηγορουμένων είναι ότι δεν υπάρχει ποινικό αδίκημα. Ολοι οι κρητικής καταγωγής κατηγορούμενοι είναι παιδιά άριστων οικογενειών που δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα για σχόλια και παρατηρήσεις» τονίζουν μεταξύ άλλων.

«Η οικογένεια ποτέ δεν δημοσιοποίησε τα ονόματα των σπουδαστών και κατά συνέπεια ουδέποτε κατέστησαν γνωστά, αλλά ούτε υπέπεσε στην αντίληψή της ότι έχουν διαρρεύσει στον Τύπο. Οι γονείς, τα αδέλφια και οι συγγενείς του άτυχου Βαγγέλη αναμένουν από τη Δικαιοσύνη να διαπιστωθεί τι συνέβη και τι ακριβώς υπέστη ο 20χρονος, και όλα τα άλλα θα κριθούν μέσα στις δικαστικές αίθουσες» σχολίασε στην «Espresso» ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, γνωστός ποινικολόγος των Ιωαννίνων Δημήτρης Μπούκας (μικρή φωτό), και πρόσθεσε ότι θα σεβαστεί όσα ισχυρίζεται οποιοσδήποτε κατηγορούμενος, θεωρώντας ότι βοηθάει την υπερασπιστική γραμμή του. 

Εύα Παπαδάτου

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...