Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Η ώρα του (Φιγκερόα) είναι τώρα

Ο Αργεντινός (εκτός απροόπτου) ξεκινάει στην καυτή Τούμπα.

Πέντε μήνες πέρασαν από την τελευταία φορά που ο Λουτσιάνο Φιγκερόα ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα της ομάδας του. Ηταν 5 Οκτωβρίου όταν παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι της  (τότε ομάδας του) Εμελεκ με την Ουνιβερσιτάντ για το πρωτάθλημα της Χιλής. Λίγες μέρες αργότερα τραυματίστηκε σοβαρά και αποχώρησε από την Εμελεκ, μέχρι που στις αρχές του Φεβρουαρίου ήρθε δοκιμαστικά στον Παναθηναϊκό. Ο 31χρονος φορ, αν και ανέτοιμος να βγάλει ένα ολόκληρο 90λεπτο, έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει στην ενδεκάδα, σύμφωνα με όσα έχει δείξει στη διάρκεια της εβδομάδας ο Φάμπρι.

Με δεδομένη την απουσία του (τραυματία) Τοτσέ και την αδυναμία των Εσπάρθα και Φορναρόλι να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους, ο Φιγκερόα φαντάζει ως ιδανική λύση για την κορυφή της επίθεσης. Το πιθανότερο σενάριο είναι, λοιπόν, να χρησιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα και να αντικατασταθεί μετά από 50 ή 60 λεπτά. Σε σχέση με την ενδεκάδα που νίκησε δύσκολα την Κέρκυρα, δεν θα ξεκινήσει ο Κάιπερ στο αριστερό άκρο της άμυνας γιατί κυριολεκτικά απογοήτευσε και τη θέση του θα πάρει ο Μαρίνος.

Στη δεξιά πλευρά της άμυνας αντί του τραυματία Σεϊταρίδη, που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, θα προτιμηθεί ο νεαρός Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τη θέση αυτή από το πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, στο οποίο η Ελλάδα έφτασε στον τελικό της διοργάνωσης. Η πολύ μεγάλη έκπληξη ακούει στο όνομα «Γιοχέι Καζιγιάμα». Ο Ιάπωνας μέσος, που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ακόμη στη βασική ενδεκάδα και μετράει τέσσερις συμμετοχές ως αλλαγή, θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Βιτόλο στον άξονα, καθώς ο Φάμπρι του δίνει την τελευταία του ευκαιρία.

Χωρίς το πιο λαμπρό του… αστέρι ο ΠΑΟΚ

Την καλή παράδοση που έχει στους αγώνες του με τον Παναθηναϊκό, όταν τον υποδέχεται Μάρτιο στην Τούμπα, θέλει να διατηρήσει αύριο ο ΠΑΟΚ, αλλά με την πολύ μεγάλη απουσία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη να αποτελεί σημείο αναφοράς. Ο Γιώργος Δώνης περίμενε βέβαια την τιμωρία του διεθνούς επιθετικού, γι’ αυτό και όλη την εβδομάδα έκανε δοκιμές επί δοκιμών για να καταλήξει στο σχήμα εκείνο που θα καταφέρει να πάρει τελικά το πολύτιμο «τρίποντο». Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει, λοιπόν, ο Αθανασιάδης και στη θέση του… Αθανασιάδη (πίσω από τον σέντερ φορ) θα περάσει ο Λόρενς, ο οποίος θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο της μεσαίας γραμμής με την επίθεση. Εκπληξη θα αποτελέσει η συμμετοχή του Γκαρσία στο αρχικό σχήμα, καθώς ο Δώνης δεν τον δοκίμασε σε κανένα σχήμα και πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον η «απάντηση» του παίκτη, που δεν θέλει να κάθεται στον πάγκο.

Π. ΚΑΤΩΝΗΣ

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...




Μποζουκια Αθηνα