Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ακήρυχτος πόλεμος εις το όνομα του πατρός από τον Καλλιάνο για όσους...

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η «βεντέτα» που έχει ανοίξει...

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 6 Φεβρουαρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε και αυτό που θα μονοπωλεί τις σκέψεις σας είναι…

ΚΡΙΟΣ: Αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για το μέλλον σας. Ενεργοποιούνται θέματα καριέρας και με την κατάλληλη στρατηγική επιλύονται προς όφελός σας. Η επιθυμία σας να νιώσετε περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους μεγαλώνει περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεπεράστε μια επαγγελματική δυσκολία και προχωρήστε ακάθεκτοι. Ανοίγει ένας κύκλος οικονομικών συναλλαγών με την προοπτική να υλοποιήσετε περισσότερα σχέδια. Θα νιώσετε έτοιμοι να αφήσετε οριστικά στο παρελθόν καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι επαφές και οι συζητήσεις που θα έχετε θα επιβεβαιώσουν ότι έχετε πάρει σωστές αποφάσεις. Οι σκέψεις σας αρχίζουν να κατασταλάζουν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Θα επικρατήσετε στους δρόμους που χαράξατε και υπερισχύσετε στους τομείς που δραστηριοποιήστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη χαλάσετε την ενέργειά σας καβγαδίζοντας για μικροπράγματα. Οι θετικές πλευρές του εαυτού σας θα έρθουν στην επιφάνεια, ώστε να μπορέσετε να προβάλετε καλύτερα τα προσόντα σας και να φτάσετε γρηγορότερα στον στόχο σας.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε τα πειράματα και επενδύστε μόνο εκεί που είστε απόλυτα σίγουροι ή σε κάτι που είναι πραγματικό χρήσιμο. Απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις, κάντε δυναμικές ανακατατάξεις και δώστε στη ζωή σας μια διαφορετική ποιότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η καριέρα σας θα βρίσκεται σε άνοδο αλλά θα πρέπει μόνοι σας να ρυθμίσετε τα θέματα που την αφορούν. Κάποιες από τις ισορροπίες σας που είχαν κινδυνέψει να ανατραπούν αποκαθίστανται και η τύχη έρχεται από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΖΥΓΟΣ: Ξεκαθαρίστε ασάφειες στις σχέσεις με άτομα από το παρελθόν σας. Θα γίνουν προσπάθειες ανάκαμψης από καταστάσεις που σας είχαν καταβάλει και θα τα πάτε αρκετά καλά, καθώς έχετε μάθει να ελέγχετε το βασικό ελάττωμά σας, τον εγωισμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εχετε αρκετούς λόγους να χαίρεστε, καθώς η ζωή σας αρχίζει να γίνεται συναρπαστική. Απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις και ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, ακόμη και αν συνεχίζουν να σας προβληματίζουν κάποιες έννοιες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε και αυτό που θα μονοπωλεί τις σκέψεις σας είναι η προσωπική σας ευθύνη σε ό,τι αφορά δεσμεύσεις και αποδεσμεύσεις. Υποσχέσεις και προοπτικές θα εξεταστούν πιο εξονυχιστικά, δίνοντάς σας μια περίοδο δοκιμασιών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε παρορμητικές αποφάσεις για να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις των καιρών. Ακολουθήστε σοφές στρατηγικές, που καλλιεργούν ένα κλίμα συνύπαρξης με όλους. Πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας για να διατηρήσετε τις καλές εντυπώσεις που είχατε δημιουργήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν κάποιοι σας απογοητεύσουν, μείνετε σταθεροί στα όρια που έχετε θέσει. Ενεργοποιούνται η διαίσθηση, η έμπνευση και η πρωτοτυπία σας. Η ανακούφιση που θα λάβετε ότι κάνατε σωστές επιλογές θα δημιουργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ακόμη και όταν δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις, αξίζει τον κόπο να τις αντιμετωπίσετε με διαφορετικό πνεύμα. Αυξάνεται η διπλωματία σας διαμορφώνοντας καινούργιες βάσεις για τις επαφές με τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...