Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Τηλεοπτικό «ξεμάλλιασμα» με… στιλ!

❱❱ Στα… χαρακώματα Κατερίνα Καινούργιου και Φωτεινή Τράκα!Εκτός από το στιλ της, που… τα σπάει, «κόκαλα σπάει» και η γλώσσα της! Ο λόγος για τη Φωτεινή Τράκα, που «έσφαξε με το γάντι» την Κατερίνα Καινούργιου και άνοιξε νέο μέτωπο στη showbiz!

Η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας απέδειξε ότι το ιδιαίτερο και διαφορετικό δεν πέρασε απαρατήρητο, και αναδείχτηκε η μεγάλη νικήτρια του «My Style Rocks 2»…

Ομως, επειδή δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, ανάμεσα σε αυτούς που δεν εντυπωσιάστηκαν με το ντύσιμό της είναι και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δήλωσε μέσα από την εκπομπή της ότι η Φωτεινή «είναι ντυμένη σαν καρναβάλι».

Η τελευταία, λοιπόν, ρωτήθηκε σχετικά στο Instagram από follower της και δεν μάσησε τα λόγια της. «Μέσα από την εκπομπή της έχει δείξει πως δεν κατανοεί θέματα ακόμη πιο σημαντικά. Αυτό που είπε για μένα θα με πειράξει; Αναμενόμενη άποψη ανθρώπου που τόσα ξέρει τόσα λέει» ήταν το αιχμηρότατο σχόλιό της για την παρουσιάστρια του Open.

Υστερα από αυτό, περιμένουμε την απάντηση της παρουσιάστριας, που έχει αποδείξει ότι δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω… Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που έχει κάνει σαφές μέσα από τις εκπομπές της ότι γνωρίζει από μόδα, ενώ έχει δημιουργήσει και τη δική της σειρά ρούχων. Η νικήτρια του «My Style Rocks», από την άλλη, με το έπαθλο των 30.000 ευρώ ανά χείρας και το στέμμα στο κεφάλι, ετοιμάζεται να ξεκινήσει κάτι δικό της επαγγελματικά, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της. Κι αφού βγήκαν τα «ψαλίδια» ραπτικής, να δούμε ποια θα κερδίσει!

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.



Μποζουκια Αθηνα