Sex μέσα σε γραφείο τελετών

❱❱ Ανάμεσα σε φέρετρα ζούσαν τον έρωτά τους ένας τελετάρχης κηδειών και μια συνάδελφός του, οι οποίοι πιάστηκαν στα πράσα να κάνουν σεξ στην αποθήκη γραφείου τελετών

Ο 64χρονος Κρίστοφερ Γκράιμς από το Νιούπορτ και η γυναίκα αναγκάστηκαν να ομολογήσουν στα αφεντικά τους στο γραφείο τελετών όπου εργάζονταν ότι διέπραξαν ανάρμοστη σεξουαλική πράξη στον χώρο όπου φυλάσσονταν τα φέρετρα της επιχείρησης. Το ασυγκράτητο ζευγάρι απολύθηκε από το γραφείο τελετών, όταν άλλοι υπάλληλοι αντιλήφθηκαν όσα διαδραματίζονταν στους χώρους του και ενημέρωσαν τη διεύθυνση, η οποία άρχισε εσωτερική έρευνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.