ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Ο Γιώργος Στύλιος

❱❱ Ακόμα ένα αυτογκόλ κατάφερε μέσα σε λίγες μέρες «γαλάζιος» βουλευτής στην παράταξή του, έπειτα από αυτό του Κώστα Κουκουδήμου που έκανε την αρχή προαναγγέλλοντας 4ο Μνημόνιο.

Αυτή τη φορά η γκάφα έγινε από τον Γιώργο Στύλιο, ο οποίος δήλωσε ότι είναι πιθανή η υπογραφή ενός 4ου Μνημονίου στο μέλλον, δίνοντας τροφή στο Μαξίμου και προκαλώντας πονοκέφαλο στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος προσπαθεί να αντικρούσει τις κατηγορίες της κυβέρνησης ότι επιθυμεί μνημονιακή διακυβέρνηση.

Μάλιστα, το «φάουλ» του Γιώργου Στύλιου είναι ακόμα πιο αδικαιολόγητο, αφού είχε διαπιστώσει τι συνέβη με τον Κώστα Κουκοδήμο και υπέπεσε στην ίδια γκάφα, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τον συνάδελφό του.

«Οταν αναγκάζεσαι να βγεις στις αγορές με υψηλά επιτόκια 3,5%, πολύ πιθανόν είναι να πας σε 4ο Μνημόνιο» είπε ο κ. Στύλιος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψάχνει από πού να φυλαχτεί, όταν τα «πουλέν» του προσφέρουν «βούτυρο στο ψωμί» του Αλέξη Τσίπρα με τις δηλώσεις τους…

Αλλο που δεν ήθελε η κυβέρνηση, έπιασε τη δήλωση του Αρτινού βουλευτή και την έκανε… σημαία. «Η Ν.Δ. έχει μείνει χωρίς άλλοθι και πλέον αναγκάζεται να ομολογήσει ότι χρειάζεται τον μανδύα των Μνημονίων για να μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμά της» σχολίασε το Μαξίμου.

Μένει να δούμε αν και ο Γιώργος Στύλιος ακολουθήσει την αναδίπλωση του Κώστα Κουκοδήμου, ο οποίος, μετά τον ντόρο, αναγκάστηκε να ανασκευάσει και να μιλήσει για «παρερμηνεία» των λεγομένων του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Πέτρος Κωστόπουλος: Συγκινήθηκε όταν είδε το πατρικό του – «Έφυγα 16 χρονών»

Μια συγκινητική έκπληξη περίμενε τον Πέτρο Κωστόπουλο το μεσημέρι...

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Η εστεμμένη μαστροπός της Μυκόνου – Ρεπορτάζ «φωτιά» για το κύκλωμα με τα «goal girls»

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε χαράξει...