Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Πένυ Σκάρου: Ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με τα χρώματα του...

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία με τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ η...

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Αναψε κόκκινο για τη γραμματέα του Mr Novartis

❱❱ Το πρώην δεξί χέρι του Φρουζή, που τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση, καταδικάστηκε για υπεξαίρεση οχήματοςΑπό την
Ντέμη Ντάβαρη

f1 5«Καμπάνα» έξι μηνών φυλάκισης με τριετή αναστολή για υπεξαίρεση… οχήματος έριξε το Α΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στην πρώην γραμματέα (φωτό δεξιά) του άλλοτε ισχυρού άντρα της Novartis Κωνσταντίνου Φρουζή! Η μέχρι πρότινος υπάλληλος της Novartis Μ.Μ., που παράλληλα έχει ανοιχτά δικαστικά μέτωπα τόσο με τη φαρμακοβιομηχανία όσο και με το πρώην «αφεντικό» της, ήταν απούσα από τη δικαστική αίθουσα και καταδικάστηκε ερήμην για ένα Ford Fiesta το οποίο φέρεται ότι πήρε, αλλά άφησε… απλήρωτο!

Οπως κατέθεσε στο δικαστήριο μάρτυρας από την πλευρά της μηνύτριας εταιρίας, με βάση τη σύμβαση που είχε συναφθεί, η Μ.Μ. όφειλε να καταβάλλει ποσό της τάξης των 200 ευρώ τον μήνα για την αγορά του αυτοκινήτου. Κατά τον μάρτυρα, τα πρώτα δύο χρόνια η πρώην υπάλληλος της Novartis ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Σταμάτησε να πληρώνει

Ομως από τις αρχές του 2015 σταμάτησε να πληρώνει τις δόσεις, με αποτέλεσμα η εταιρία να κινηθεί νομικά εναντίον της. Συνολικά, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, η πρώην ιδιαίτερα του Κωνσταντίνου Φρουζή κατέβαλε 2.500 ευρώ, ενώ το υπόλοιπο που έμενε για την εξόφληση του οχήματος ανέρχεται στα 6.000 ευρώ, για τα οποία εκδόθηκε επιταγή απόδοσης. Το δικαστήριο, κάνοντας δεκτή την εισαγγελική πρόταση, έκρινε ένοχη την κατηγορουμένη και την καταδίκασε σε έξι μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Η ίδια, πάντως, είχε αναφερθεί στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει στην αγωγή που κατέθεσε εις βάρος της Novartis τον περασμένο Δεκέμβριο, περίπου τρεις μήνες μετά την απόλυσή της από τη φαρμακοβιομηχανία, από την οποία αξιώνει ως αποζημίωση το ποσό του 1.000.000 ευρώ. Μάλιστα, στο 48σέλιδο δικόγραφο η Μ.Μ. περιέγραφε αναλυτικά τον εφιάλτη που βίωνε επί σειρά ετών από τον πρώην πρόεδρο και γενικό διευθυντή του φαρμακευτικού κολοσσού Κωνσταντίνο Φρουζή, τον οποίο κατηγορεί για λεκτική και σωματική βία, καθώς και για ασελγείς πράξεις εις βάρος της!

Οπως ανέφερε η πρώην γραμματέας του πανίσχυρου διευθυντικού στελέχους της Novartis, o προϊστάμενός της την παρενοχλούσε σεξουαλικά, επιδεικνύοντάς της ακόμα και το… μόριό του (!), ενώ δεν είχε διστάσει να τη χαστουκίσει!

«Πλείστες όσες φορές, κυρίως όταν με καλούσε σπίτι του να συνεχίσουμε την εργασία, εμφανιζόταν μπροστά μου με το εσώρουχο. Καθισμένος στον καναπέ και γεμάτος “όρεξη για δουλειά”, καθώς μου μιλούσε, έπιανε ή χάιδευε επισταμένα τα γεννητικά του όργανα, υπήρχαν κάποιες φορές δε που, καθώς γινόταν αυτό, με αποκαλούσε “Κοκκινοσκουφίτσα” και με χάιδευε στα μαλλιά και στο πρόσωπο σαν να ήμουν παιδί» περιγράφει, μεταξύ άλλων, στην αγωγή της η Μ.Μ.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Φρουζής έχει στραφεί τόσο στα ποινικά όσο και στα αστικά δικαστήρια εις βάρος της πρώην γραμματέως του, την οποία κατηγορεί για υπεξαίρεση.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...