Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 30 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

«Μην ενοχλείτε»!

❱❱ Εξομολογήσεις θυμάτων για την κακοποίηση που βίωσαν ως ανήλικοι πίσω από την κλειστή πόρτα στο δωμάτιο του Μάικλ ΤζάκσονΣαν μαγεμένος φαίνεται να κοιτάζει ο 5χρονος Γουέιντ Ρόμπσον το ίνδαλμά του Μάικλ Τζάκσον στην πρώτη γνωριμία τους, το 1989, σε μία από τις πολλές φαινομενικά αθώες φωτογραφίες των δύο, που βλέπουν πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας μέσα από το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland».

Μόλις δύο χρόνια αργότερα ο Ρόμπσον θα βίωνε, κατά τα λεγόμενά του, τη σεξουαλική κακοποίηση πίσω από την κλειστή πόρτα της κρεβατοκάμαρας του «βασιλιά της ποπ», με την ταμπέλα «μην ενοχλείτε».

f2 41

Ο 36χρονος σήμερα χορογράφος υποστηρίζει στο ντοκιμαντέρ που πρόκειται να προβληθεί στις αρχές Μαρτίου από το ΗΒΟ ότι ο τραγουδιστής τον ανάγκαζε να κάνει διάφορες σεξουαλικές πράξεις, ενώ οι γονείς του κοιμούνταν σε διπλανό δωμάτιο. Στο πλαίσιο της φιλικής σχέσης που είχαν αναπτύξει οι γονείς του με τον Τζάκσον, είχε τύχει να μείνει αρκετές μέρες μόνος στο ράντσο μαζί του και κάθε βράδυ αναγκαζόταν να έρχεται σε σεξουαλικές επαφές μαζί του.

«Ηταν ένας από τους πιο ευγενικούς, τρυφερούς ανθρώπους που γνώριζα. Με βοήθησε τρομερά, με βοήθησε με την καριέρα μου, με βοήθησε σε θέματα δημιουργικότητας, σε όλα. Και με κακοποιούσε σεξουαλικά για επτά χρόνια» ανέφερε ο Ρόμπσον μιλώντας για τον θρύλο της μουσικής βιομηχανίας.

Αλλες φωτογραφίες δείχνουν τον Τζάκσον με τον δεύτερο άνδρα που τον κατηγορεί, τον 40χρονο σήμερα Τζέιμς Σέιφτσακ, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής τον αντάμειβε με κοσμήματα και χρήματα για κάθε σεξουαλική πράξη του. Σε μία από τις φωτογραφίες, μάλιστα, ο Τζάκσον διακρίνεται να πετάει χαρτονομίσματα στον αέρα, ενώ σε άλλη να κρατάει μια μπάλα ποδοσφαίρου μέσα στο παιδικό υπνοδωμάτιο του Σέιφτσακ.

H… πονηρή αφιέρωση και ο κωδικός «ράμπα ράμπα»

f3 32

«Στον Μάικλ, τον φίλο μου. Ο ράμπα ράμπα φίλος σου, Μ. Τζ» έγραφε η κωδικοποιημένη χειρόγραφη αφιέρωση που συνόδευε το βιβλίο με τις γυμνές φωτογραφίες που φέρεται ότι έστειλε ο Μάικλ Τζάκσον σε ακόμα ένα φημολογούμενο θύμα του.

Οπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Chanel Seven ο Μάικλ Γιακομπσχάγκεν, ο οποίος ισχυρίζεται ότι κατά καιρούς είχε λάβει διάφορα ακατάλληλα μηνύματα από τον Τζάκσον, η φράση «ράμπα ράμπα» χρησιμοποιούνταν από τον τραγουδιστή για να περιγράψει την πράξη του τριψίματος των κορμιών μεταξύ τους στο κρεβάτι, κάτι που οι δυο τους έκαναν συχνά την εποχή που ο Γιακομπσχάγκεν έμενε ως παιδί στη Neverland.

Προς εξακρίβωση των λεγομένων του 35χρονου πλέον Γερμανού, ο οποίος είχε κατηγορήσει και αυτός μετά θάνατον τον Τζάκσον για σεξουαλική κακοποίηση, κλήθηκε στην εκπομπή και ο γραφολόγος Μπαρτ Μπάγκετ. «Είμαι 100% σίγουρος ότι ο άνθρωπος που έγραψε αυτή την αφιέρωση ήταν ο Μάικλ Τζάκσον» δήλωσε ο ειδικός μετά την ανάλυση του γραφικού χαρακτήρα.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...