Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Προκλητικός και αμετανόητος Ψινάκης!

❱❱ Ο Ψινάκης κοιμάται ήσυχος πάνω από τις στάχτες στο ΜάτιΤην ώρα που οι οικογένειες των θυμάτων της εκατόμβης από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου του 2018 στο Μάτι εξακολουθούν να θρηνούν τους ανθρώπους τους, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης όχι μόνο επιμένει πως δεν έφερε ευθύνη για τα τραγικά συμβάντα, αλλά δηλώνει με θράσος πως… κοιμάται ήσυχος τις νύχτες!

Επτά μήνες μετά την επέλαση της πύρινης λαίλαπας που έσπειρε πόνο και θάνατο, ο… άφαντος δήμαρχος δείχνει ότι παραμένει εκτός τόπου και χρόνου, όπως έκανε και το μοιραίο απόγευμα, οπότε βρισκόταν σε… ταξιδάκι αναψυχής την ώρα που οι δημότες του έχαναν τη ζωή τους στις φλόγες.

Στην «Αυτοψία»

Στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Αυτοψία» και στον Αντώνη Σρόιτερ, η οποία θα μεταδοθεί αύριο, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του δημοσιογράφου, υποστήριξε πως δεν θα άλλαζε κάτι αν ο ίδιος βρισκόταν στον τόπο της καταστροφής τις επίμαχες ώρες. Ο Ηλίας Ψινάκης τόνισε ακόμα πως έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του και, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας, έδωσε ακόμη μία αφοπλιστική απάντηση: «Ε, όχι, βέβαια! Και τι θα γινόταν; Ολα εξαρτώνται από την υπογραφή του δημάρχου» τόνισε με στόμφο, λίγα λεπτά αφότου είχε δηλώσει, επίσης με στόμφο, ότι δεν φέρει μερίδιο ευθύνης για τις τραγικές στιγμές που έζησαν οι κάτοικοι του δήμου του. Και όταν ρωτήθηκε αν τα βράδια κοιμάται ήσυχος, η απάντησή του δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί προκλητική: «Κανονικότατα» απάντησε ο δήμαρχος Μαραθώνα, αγνοώντας επιδεικτικά τις 100 ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν και τα δάκρυα των συγγενών τους, που δεν έχουν ακόμη στεγνώσει. 

Ευθιξία, ευαισθησία και ευθύνη φαίνεται ότι αποτελούν άγνωστες έννοιες για τον γκλάμουρους δήμαρχο με τα βελούδινα σακάκια, τα ποσέτ μαντίλια και τα γυαλιά ηλίου.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα