«Το έπαιζαν» μαθητές και πουλούσαν λαχνούς για την εκδρομή τους!

❱❱ «Χρυσές» δουλειές στην… πλάτη των μαθητών του 10ου Γυμνασίου Ηρακλείου αποφάσισαν να κάνουν επιτήδειοι…… οι οποίοι γυρίζουν στους δρόμους της πόλης πουλώντας λαχνούς δήθεν για την οικονομική ενίσχυση της σχολικής εκδρομής!

Οι θρασύτατοι νεαροί μπαίνουν σε καταστήματα και σπίτια, συστήνονται ως μαθητές του σχολείου το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Γιόφυρο και επικαλούνται πάντα την ίδια δικαιολογία.

Ετσι εισπράττουν κανονικά το αντίτιμο του λαχνού χωρίς να καταλάβει κάποιος ότι δεν είναι μαθητές.

Οπως κατήγγειλε ο διευθυντής του 10ου Γυμνασίου Γιώργος Φουστανάκης, το θέμα έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τη μαθητική κοινότητα.

Εξωσχολικοί

«Μας έγινε γνωστό ότι άτομα -πιθανότατα εξωσχολικοί- χρησιμοποιούν το όνομα του σχολείου μας και πωλούν λαχνούς για τις ανάγκες δήθεν εκδρομής που πρόκειται να πραγματοποιήσει το σχολείο μας. Θέλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες ότι πρόκειται για άτομα που δεν εκπροσωπούν το 10ο Γυμνάσιο».

Με τη δήλωσή του αυτή ο διευθυντής της σχολικής μονάδας θέλησε από τη μία να προστατεύσει τους πολίτες που ενδεχομένως θα βρεθούν στο στόχαστρο των επιτηδείων ώστε να μην τους δώσουν χρήματα και από την άλλη να ενημερώσει ότι το 10ο Γυμνάσιο δεν διενεργεί λαχειοφόρο αγορά αυτό το διάστημα. 

Για τις καταγγελίες έχουν ενημερωθεί η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου και η Αστυνομία, που έχει αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό των νεαρών απατεώνων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το βραδινό look με δαντελένιο κορμάκι στο πλευρό του Θέμη Σοφού

Με μια εμφάνιση που ισορροπεί ανάμεσα στο κομψό και...

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη έξοδος μετά τη γέννηση της κόρης της

Την πρώτη της έξοδο, τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση...

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Πέτρος Κωστόπουλος: Συγκινήθηκε όταν είδε το πατρικό του – «Έφυγα 16 χρονών»

Μια συγκινητική έκπληξη περίμενε τον Πέτρο Κωστόπουλο το μεσημέρι...

Χριστίνα Παππά: Η βοήθεια σε γυναίκα που κατέληξε σε καταγγελία – «Φοβάμαι για τη ζωή μου»

Σε μια ιδιαίτερα ανησυχητική καταγγελία προχώρησε η Χριστίνα Παππά,...

«Χρυσό» deal στο Κολωνάκι

Μόνο στην ESPRESSOΤο ακίνητο-φιλέτο πάνω στην πλατεία Κολωνακίου (πλατεία...