ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Σόφη Πασχάλη

❱❱ «Εχω πτυχίο δημοσιογράφου και πτυχίο γυμνάστριας. Γιατί να μην τα δουλέψω και τα δύο;» είπε η Σόφη Πασχάλη…… απαντώντας σε ερώτηση της Φωτεινής Πετρογιάννη (στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται») για το ποια είναι επιτέλους η ιδιότητά της.

Κυρία Πασχάλη, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην τα δουλέψετε και τα δύο. Αλλωστε είναι παρεμφερή επαγγέλματα και συνδυάζονται. Δηλαδή τι να λέμε yoga, τι να λέμε ρεπορτάζ, ένα και το αυτό. Τι να παίρνεις δηλώσεις για την ανεργία στη στάση του μετρό, τι να παίρνεις ανάσες για την ευεξία στη στάση λωτός; Συνώνυμο λέμε!

Κι αν δεν το εννοούσατε έτσι, αλλά θέλετε να πείτε ότι θα εντάξετε το ένα επάγγελμα μέσα στο άλλο, και σε αυτό συμφωνούμε! Αν δηλαδή θέλετε να γυμνάσετε τη δημοσιογραφία, θα κάνετε σπουδαίο έργο. Διότι, εμάς να ρωτάτε κι εμείς ξέρουμε πόσο αγύμναστα και πλαδαρά βγαίνουν τα άρθρα και τα κείμενα σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Κάτι τίτλοι με μπάκα και μπιροκοιλιά, κάτι αποκλειστικά θέματα γεμάτα κυτταρίτιδα. Με τη βοήθειά σας, λοιπόν, κυρία Πασχάλη, κι εν όψει καλοκαιριού, θα βγαίνουν τα πρωτοσέλιδα με κοιλιακούς και τα σπικάζ με μπράτσα! Και όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος θα σας ευγνωμονεί! Δουλέψτε τα λοιπόν και τα δύο! Δημοσιογραφία γυμνασμένη ποτέ, νικημένη!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο