Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Ράγιου: «Σήμερα θα γιορτάζαμε τα γενέθλιά σου, Ρικάκι…»

❱❱ Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Νατάσας Ράγιου ανήμερα των γενεθλίων της Ρίκας Βαγιάννη… «Σήμερα θα γιορτάζαμε τα γενέθλιά σου Ρικάκι… Θα σε έλεγα παλιόγρια, θα γέλαγες, θα σου θύμιζα ότι έχεις γεννηθεί ίδια ημερομηνία με τον Κυριάκο, θα με έβριζες… τα γνωστά. Τους έχεις κάνει όλους μαντάρα εκεί πάνω, ε; Λείπεις…» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η δημοσιογράφος, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια κοινή τους φωτογραφία, μια από τις τελευταίες που έβγαλαν μαζί από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο ληστής», που είχαν παρακολουθήσει παρέα τον Μάρτιο του 2015 στο Ιδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης».

Υστερα από μάχη με τον καρκίνο, που κράτησε τρία χρόνια, η Ρίκα Βαγιάννη, η οποία είχε επιλέξει να δώσει τον αγώνα της αθόρυβα, έφυγε από τη ζωή, το πρωί της 7ης του περασμένου Αυγούστου σε ηλικία 56 ετών. Αν ζούσε, την περασμένη Δευτέρα θα γινόταν 57! Με αφορμή αυτό λοιπόν η καλή της φίλη Νατάσα Ράγιου τη μνημόνευσε συγκινώντας τα διαδικτυακά πλήθη.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα