ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Η Αννέτα Καββαδία

❱❱ Αν σου προκαλούν έκπληξη ως βουλευτή οι διαρροές από τις συνεδριάσεις των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, παρόλο που ήσουν χρόνια δημοσιογράφος, σημαίνει ότι μάλλον δεν είσαι καλός ούτε στο ένα ούτε στο άλλο λειτούργημα! Ο λόγος για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία, η οποία κατακεραύνωσε τους υπευθύνους για τις διαρροές και γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν… στεγανά. Η -τέως- δημοσιογράφος σχολίασε με ειρωνικό τρόπο σε ανάρτησή της στο twitter τη διαρροή όσων εκτυλίχθηκαν στην αίθουσα της Γερουσίας. «Αν κάτι, πάντως, χαίρομαι, είναι τα στεγανά των διαδικασιών μας… Καλή καρδιά! Συνεχίζουμε!» έγραψε η βουλευτής, χωρίς πάντως να διαψεύσει τις διαρροές των εκρηκτικών διαλόγων της με τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου κατά την προχθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα αίματα είχαν ανάψει όταν η Αννέτα Καββαδία άσκησε κριτική λέγοντας ότι «πρέπει να τηρούμε το εμπάργκο» (σ.σ.: στον Σκάι) και «να μην κάνουμε παρεμβάσεις lifestyle». Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου το πήρε… προσωπικά, καθώς αισθάνθηκε ότι τη «φωτογραφίζει», και ούσα θιγμένη υπενθύμισε ότι στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ σε αρκετές ψηφοφορίες και -αν είναι έτσι- παραιτείται.

«Γιατί με φωτογραφίζεις;» φέρεται ότι είπε η κυρία Μεγαλοοικονόμου στη συντρόφισσα κυρία Καββαδία, συμπληρώνοντας ότι δεν θα ψηφίσει και αύριο (σ.σ.: για τη συνταγματική αναθεώρηση) και λέγοντας: «Με αναγκάζετε να πάω σπίτι μου και να πάρει την έδρα ο Καλλιάνος».

Στην… παρεξήγηση παρενέβη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος υπερασπίστηκε την κυρία Μεγαλοοικονόμου, για την οποία είπε: «Και με μένα διαφωνείτε, ο καθένας κουβαλάει φορτίο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Η εστεμμένη μαστροπός της Μυκόνου – Ρεπορτάζ «φωτιά» για το κύκλωμα με τα «goal girls»

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε χαράξει...

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

«Φωτιά» στα κόκκινα για την Αθηνά Ωνάση – Η εντυπωσιακή της εμφάνιση σε επίδειξη μόδας

Η Αθηνά Ωνάση έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση και τράβηξε πάνω της τα φλας των φωτογράφων.