Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου, 2025

Κατερίνα Διδασκάλου: «Φυσικά και έχω βιώσει σεξισμό»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα, είπαμε;» και την Ερη Βαρδάκη έδωσε η Κατερίνα Διδασκάλου και μεταξύ άλλων μίλησε για τον σεξισμό που έχει βιώσει στον εργασιακό χώρο.

Τέλος η εκπομπή των Κούτρα – Ντσούνο λόγω χαμηλής τηλεθεάσης

Ο Σκάι «κόβει και ράβει» προγράμματα! Επειτα από έντονο προβληματισμό σχετικά με την πορεία του τηλεπαιχνιδιού «Η Ελλάδα ψηφίζει», η απόφαση τελικά ελήφθη

Η Κολέτσα καλωσόρισε τον Δεκέμβριο με μαγιό

Δεν πτοήθηκε από το κρύο η Χριστίνα Κολέτσα, που φόρεσε το μαγιό της και πήγε στην παραλία!

Οι σταρ του Χόλιγουντ και του πενταγράμμου που δοκίμασαν ό,τι ναρκωτικό υπάρχει

Την ώρα που οι συγγενείς της Πάρις Τζάκσον συνεχίζουν να έχουν βάσιμες ανησυχίες ότι θα κυλήσει ξανά στην εξάρτηση από τα ναρκωτικά, η κόρη του Μάικλ Τζάκσον

Το περήφανο Κρητικόπουλο και ο καμαρωτός σημαιοφόρος!

❱❱ Μητσοτάκης, Ευθυμίου και Γεωργιάδης στο κλίμα της 25ης Μαρτίου με παιδικές αναμνήσεις

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Μια ωραία και άγνωστη φωτογραφία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη έπεσε στα χέρια μας και έγινε η αφορμή για να μπει η στήλη στο κλίμα της 25ης Μαρτίου.

Στη φωτογραφία εμφανίζεται ο Κυριάκος, περίπου σε ηλικία 10 ετών, ντυμένος με την κρητική φορεσιά, έτοιμος για την παρέλαση! Οι πολιτικοί, όσο κι αν δεν μπορούμε να συνδέσουμε την τωρινή εικόνα τους με το παρελθόν, υπήρξαν κι εκείνοι παιδιά, μαθητές με τις στολές τους, που τέτοιες μέρες τις ετοίμαζαν για να παρελάσουν.

Ενας από αυτούς ήταν και ο πρώην υπουργός Παιδείας και από τα παλαιά μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο Πέτρος Ευθυμίου, που μας έστειλε από το προσωπικό άλμπουμ του τη φωτογραφία του να παρελαύνει. Αγνώριστος ο Πέτρος, αλλά αριστούχος μαθητής και σημαιοφόρος.
Ωραίο αγόρι ήταν και ο αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης. Με το μπλε σορτσάκι, κι ένας από τους καλύτερους μαθητές της τάξης του.

«Περνούν τα χρόνια κι όλα αλλάζουν, όλα», που λέει και το τραγουδάκι, αλλά η εθνική γιορτή, η παρέλαση, η στολή και η περηφάνια του μαθητή σαν τη φορά είναι βασικά συστατικά της ελληνικής ψυχής μέσα στα χρόνια.
Ιδιαίτερα φέτος, που το μακεδονικό ζήτημα απασχολεί σφόδρα την ελληνική κοινωνία. Σήμερα αυτοί οι πολιτικοί καμαρώνουν τα δικά τους παιδιά, ακριβώς όπως έκαναν οι γονείς τους γι’ αυτούς κάποτε.

Ο πρώην της Ράπτη, εξπέρ στα talent shows

❱❱Ο πρώην σύντροφος της βουλευτή Θεσσαλονίκης Ελενας Ράπτη, ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας, είναι ένας από τους καλεσμένους των καθηγητών του Πάντειου Πανεπιστημίου σε εκδήλωση που ετοίμασαν με θέμα τα talent shows. Πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για νέους και δη φοιτητές, στην οποία έχουν κληθεί να συμμετέχουν και βουλευτές. «Talent & reality shows, κοινωνικές και οικονομικές συνιστώσες», η ακριβής θεματολογία, και ο Λούκας, που συνεργάζεται ακόμη με την Ελενα στην καμπάνια της κατά της παιδικής κακοποίησης, θα συνδράμει με την πείρα που έχει από τα talent shows και στο θέμα του Πάντειου Πανεπιστημίου.

Το συναπάντημα με την κυρία Τασία

❱❱«Ατυχα» ήταν τα παιδιά του Τυρνάβου. Μια που τα παρουσίασε η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου (φωτό) και μια που τα… ξεπροβόδισε. «Εχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώμα ότι τη συνεδρίασή μας παρακολουθούν από τα άνω δυτικά θεωρεία 35 μαθητές και μαθήτριες και τέσσερις εκπαιδευτικοί συνοδοί τους από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου. Καλώς ήρθατε στη Βουλή. Ομως, βρισκόμαστε στο τέλος μιας ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και έτσι δεν θα υπάρχουν ομιλίες για να παρακολουθήσετε» είπε η αντιπρόεδρος, χειροκροτούμενη από τα παιδιά και τους συναδέλφους της.
Ευτυχώς πάντως για τα παιδάκια που δεν υπήρχαν ομιλίες, διότι θα έπρεπε η Τασία να επιβλέπει το «ακατάλληλον δι’ ανηλίκους» με τόσα που ακούγονται στις Ολομέλειες.

(!)

«Είναι πολύ τυχερός ο Λεβέντης που έχει έναν τέτοιον στρατηγό πίσω του». Αυτό λένε με ένα στόμα στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου όσοι γνωρίζουν τον ρόλο της Νατάσας Μεντεσίδου – Λεβέντη στη ζωή του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων.
Η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη (μια δυναμική γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα) στέκεται στο πλάι του από τα πρώτα πολύ δύσκολα χρόνια της γνωριμίας τους μέχρι σήμερα. Για πολλούς, είναι η ήρεμη δύναμη που βρίσκεται δίπλα στον πρόεδρο σε όλες τις στιγμές του.
Η στήλη εντόπισε την κυρία Λεβέντη στην ομιλία της Κέρι Κένεντι. Φορώντας ένα υπέροχο μαύρο ταγέρ και με εντυπωσιακό μανικιούρ, ασφαλώς έκλεψε την παράσταση.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει η τσάντα που κρατούσε

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.





Μποζουκια Αθηνα