Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Παρέλαση» celebrities για την εκθαμβωτική Νοτοπούλου

❱❱ Μαυρίδης και Λαγούτης στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

«Αποφάσισε αν θα είσαι χρήσιμη ή αν θα σε καθηλώσει» προέτρεψε την κόρη της η μαμά Νοτοπούλου και η Κατερίνα αποφάσισε να είναι χρήσιμη, όπως είπε στην παρουσίαση του συνδυασμού της, χωρίς όμως να μας πει τι ήταν αυτό που θα την καθήλωνε, αν δεν επέλεγε να… μας είναι χρήσιμη!

Τέλος πάντων, με αυτά και με άλλα, δηλαδή με ολίγη από Πέτρο Λαγούτη και Γιώργο Μαυρίδη, η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου παρουσίασε τους πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού της. Κι αυτό έγινε υπό το βλέμμα της διαδόχου της, υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Ελευθερίας Χατζηγεωργίου, του υπουργού Σωκράτη Φάμελλου και των βουλευτών Θεσσαλονίκης Τάσου Κουράκη, Τριαντάφυλλου Μηταφίδη και Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη. Εκείνη ντυμένη μέσα στο εκθαμβωτικό λευκό κοστούμι της, πάνω στη σκηνή, και δίπλα της ο ηθοποιός και φίλος της Πέτρος Λαγούτης, να ξεκινά το συριζαίικο event. Στο πλήθος, μετά τη χυλόπιτα που έφαγε από τη Νικολέττα Ράλλη, ήταν και ο tattoo artist, παρουσιαστής αλλά και συμμετέχων στο «Nomads» Γιώργος Μαυρίδης.

Την υποψήφια δήμαρχο προλόγισε ο ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Η Κατερίνα δήλωσε περήφανη που δεν είναι «πολιτικό τζάκι». Καλά κάνει, αλλά δεν θα είναι κακό να ανάψει λιγάκι και τη φλόγα των ελληνικών της, που είναι ολίγον αλλοπρόσαλλα… Ανάβουν και χωρίς τζάκι αυτά.

«Καμπανάκι» για τον δρόμο-καρμανιόλα

notopoulou ekdilwsi dt 2003201979of141

❱❱Η περιφερειακή οδός Θεσσαλονίκης και τα καθημερινά τροχαία ατυχήματα που συμβαίνουν εκεί ήταν το θέμα της συζήτησης που είχαμε με τον βουλευτή Θεσσαλονίκης Γιάννη Σαρίδη (φωτό). «Δυστυχώς, προχθές ακόμη ένα σοβαρό, θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης» μας είπε ο βουλευτής, με την ελπίδα να αναδείξουμε το πρόβλημα αυτού του δρόμου.

saridis

«Η συζήτηση για τα προβλήματα της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, ενός δρόμου-καρμανιόλας, παρωχημένου σχεδιασμού και με υπερβολικά αυξημένο ημερήσιο κυκλοφοριακό φορτίο, είναι ανοιχτή εδώ και πολλά χρόνια, αλλά άγνωστο γιατί, αφού επιστήμονες και φορείς συμφωνούν πως δεν κλείνει αν δεν υλοποιηθούν οι απαραίτητες τεχνικές παρεμβάσεις. Ακόμη και μέχρι τότε, όμως, η αστυνόμευση της περιφερειακής οδού και η χρήση φωτογραφικών ραντάρ σε καθημερινή εφαρμογή θα μπορούσαν να λειτουργήσουν αποτρεπτικά και προληπτικά στα ατυχήματα» επιμένει ο βουλευτής. Μακάρι να εισακουστεί και από τον αρμόδιο υπουργό, τον φίλο της στήλης Χρήστο Σπίρτζη.

Ονειρεύεται «τον πρώτο γάμο ομοφυλοφίλων» στην Αθήνα

iliop nea foto

❱❱Αλλοι θέλουν να φτιάξουν πλατείες και δρόμους, και ο Νάσος ονειρεύεται να τελέσει τον πρώτο γάμο ομοφυλοφίλων στην Αθήνα! Τάδε έφη, όπως και σε κάθε συνέντευξη που δίνει, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος. «Ο δήμος πρέπει να μπει μπροστά σε δημοκρατικές διεκδικήσεις, όπως ο πολιτικός γάμος και η τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Είμαι επίσης απολύτως θετικός σε έναν συμβολικό ακτιβισμό, όπου ο δήμαρχος της Αθήνας θα τελέσει πολιτικό γάμο ομόφυλου ζευγαριού, ακόμα κι αν δεν υπάρχει το σχετικό θεσμικό πλαίσιο» υποστηρίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας για «το όνειρο και τον στόχο» της δημαρχίας του.

Αναρωτιέται κανείς ακούγοντάς τον αν έχει επαφή με την Αθήνα στην καθημερινότητά της. Δηλαδή, θέλει να μας πει ο Νάσος ότι οι Αθηναίοι πολίτες της Κυψέλης, των Εξαρχείων, του Κολωνακίου ή πέριξ της Πατησίων, της Ομόνοιας, του Αγίου Λουκά και άλλων πολύπαθων συνοικιών, που λούζονται στους ξένους, στα σκουπίδια και στο κάθε λογής «λούμπεν στοιχείο» της γειτονιάς τους, καίγονται να… παντρέψουν τον Μήτσο τον νταλικέρη με τον Μπάμπη τον κομμωτή; Τα σχόλια -, δικά σας.

(!)

 

Ο paylopoylos 0Προκόπης Παυλόπουλος, η σύζυγός του Σίσσυ, ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, η Μαρέβα Μητσοτάκη, η υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου και οι βουλευτές της Ν.Δ. Νίκη Κεραμέως και Θόδωρος Φορτσάκης βρέθηκαν, όλοι μαζί, στα εγκαίνια της Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Φιλοσοφικής Σχολής. Μια πολύτιμη βιβλιοθήκη, στα ράφια της οποίας βρίσκονται 500.000 βιβλία, πάπυροι και χειρόγραφα, 20.000 σπάνιες εκδόσεις, 3.800 τίτλοι περιοδικών, 4.000 τεκμήρια συλλογής οπτικοακουστικού και φωτογραφικού υλικού, με εκδόσεις που χρονολογούνται από τον 16ο αιώνα έως σήμερα. Ο Πρόεδρος Προκόπης Παυλόπουλος και η Σίσσυ του περιηγήθηκαν ανάμεσα στα βιβλία κι εντυπωσιάστηκαν με τον πλούτο της βιβλιοθήκης.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...