ΜΗΔΕΙΑ!

❱❱ Η Ρωσίδα «βασίλισσα των καλλυντικών» έφαγε 19 χρόνια γιατί στραγγάλισε και έκαψε τα παιδιά τηςΜια σοκολάτα χάρισε ως τελευταίο σνακ στα δυο παιδιά της η Ρωσίδα «βασίλισσα των καλλυντικών» -και του Instagram- Ελενα Καρίμοβα, λίγα λεπτά πριν τα σκοτώσει και κάψει τις σορούς τους. 

Η 27χρονη μητροκτόνος καταδικάστηκε για τις στυγερές δολοφονίες της 4χρονης κόρης της Χαντίζα και του 2χρονου γιου της Σουλεϊμάν σε 19 χρόνια κάθειρξη από ρωσικό δικαστήριο.

Στη διάρκεια της δίκης της προβλήθηκε υλικό από κάμερες ασφαλείας βενζινάδικου όπου σταμάτησε η εντυπωσιακή διαζευγμένη Ρωσίδα, στο οποίο φαίνεται να τους αγοράζει μια σοκολάτα, αλλά και την καύσιμη ύλη που χρησιμοποίησε αργότερα για να τα απανθρακώσει.

Η Καρίμοβα, η οποία μετρά 27.000 συνδρομητές στην online επιχείρηση πώλησης καλλυντικών που λειτουργεί, στραγγάλισε τα δυο παιδιά μέσα στο νοικιασμένο αμάξι της και στη συνέχεια οδήγησε μέχρι το κοντινότερο βενζινάδικο για να προμηθευτεί τα απαραίτητα για την καύση τους σε δάσος της περιοχής Νίζνι Νοβγκορόντ. Αμέσως μετά έβαλε τις καψαλισμένες σορούς στο αμάξι της και επέστρεψε στο σπίτι της.

Το επόμενο πρωί τις άφησε σε μια εγκαταλειμμένη αποθήκη, στην οποία έβαλε φωτιά για να συγκαλύψει την αποτρόπαια πράξη της.

Η ίδια ομολόγησε την πράξη της, λέγοντας πως είχε οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούσε να τα συντηρήσει, ωστόσο, όπως αποδείχτηκε, ξόδευε μεγάλα ποσά για ενοικιάσεις αυτοκινήτων κάθε μήνα και για διακοπές στο εξωτερικό.

Φίλοι και συγγενείς δήλωσαν σοκαρισμένοι από την πράξη της, λέγοντας πως αρνούνται να πιστέψουν ότι ήταν ικανή για τέτοια βαρβαρότητα, ενώ τα ψυχιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε έδειξαν ότι είχε απολύτως σώας τας φρένας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Κώστας Φραγκολιάς: Ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί – «Τέτοιες γυναίκες είναι λίγες»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του...

Βρήκαμε έπειτα από χρόνια την «Παριζιάνα» χορεύτρια της Φίνος

Η χορεύτρια-ηθοποιός Νικόλ Κοκκίνου θυμάται τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στη...

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.