Εκπτωτη «Queen Dina»

❱❱ Εκτός Σκάι και Acun Medya η Σπυροπούλου! Δεν θα παρουσιάσει το επόμενο «My Style Rocks»Τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τον Σκάι! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι φήμες, που οργιάζουν από χθες, ότι η ξανθιά παρουσιάστρια δεν θα αναλάβει την παρουσίαση του επόμενου «My Style Rocks» και, ως εκ τούτου, δεν θα έχει και θέση στο κανάλι του Φαλήρου τη νέα σεζόν.

Στο «Πρωινό» -όπου η αλήθεια είναι ότι δεν συμπαθούν ιδιαίτερα την «Queen Dina»- ανέφεραν ότι βρίσκεται ήδη εκτός Σκάι και, συγκεκριμένα, εκτός Acun Medya, καθώς με την εταιρία του Τούρκου παραγωγού είχε συνεργασία και όχι με το κανάλι του Φαλήρου, από όπου προβαλλόταν το «My Style Rocks». 

Να θυμίσουμε ότι η συνεργασία της Κωνσταντίνας με τον σταθμό ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2018, όταν εκείνη είπε το «ναι» και μπήκε στην ομάδα των Διασήμων στο «Survivor», όπου κατάφερε να μείνει για τρεις μήνες. Η συνέχεια είναι γνωστή: τον Σεπτέμβριο του 2018 ανέλαβε το «My Style Rocks».

Δημοσιεύματα

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η Κωνσταντίνα δεν θα παρουσιάσει τον τρίτο κύκλο του reality μόδας, ο οποίος θα προβληθεί κανονικά από Σεπτέμβριο στο κανάλι, αλλά με άλλη οικοδέσποινα. Ο λόγος που η Κωνσταντίνα δεν θα το παρουσιάσει εκ νέου, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, είναι ότι στον Ατζούν Ιλιτζαλί δεν άρεσε η αντίδραση της παρουσιάστριας στα δημοσιεύματα που την παρουσίαζαν να έχει σχέση μαζί του. 

Ο δημοσιογράφος του «Πρωινού» αναφέρθηκε και στις φήμες που θέλουν τη Ροδίτισσα παρουσιάστρια να μετακομίζει αλλού! «Οσον αφορά τις συζητήσεις που έχει ακουστεί ότι έχουν γίνει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το Open, το Open το διαψεύδει κατηγορηματικά» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Κώστας Φραγκολιάς: Ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί – «Τέτοιες γυναίκες είναι λίγες»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του...

Βρήκαμε έπειτα από χρόνια την «Παριζιάνα» χορεύτρια της Φίνος

Η χορεύτρια-ηθοποιός Νικόλ Κοκκίνου θυμάται τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στη...

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.