Τέρης Χρυσός: «Ο Κυριάκος δεν είναι γιος μου! Φτάνει πια με αυτό το κακόγουστο αστείο»

❱❱ Εξαλλος ο Τέρης Χρυσός με το αναμάσημα της «είδησης» που θέλει τον Μητσοτάκη να είναι το εξώγαμο του γνωστού τραγουδιστή με την ΝτόραΑπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

«Σταματήστε πια αυτό το κακόγουστο αστείο, έχει γίνει η ζωή μου… κόλαση!»

Φανερά εκνευρισμένος, ο Τέρης Χρυσός ζητάει -μέσω της «Espresso»– να μην ακουστεί ξανά το «ανέκδοτο του Τζίμη Πανούση», όπως λέει, το οποίο υποστηρίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι το εξώγαμο που απέκτησε με την Ντόρα Μπακογιάννη, όταν εκείνη ήταν στην εφηβεία της.

Ο τραγουδιστής του θρυλικού σουξέ «Τάκα τάκα» και πολλών άλλων επιτυχιών της δεκαετίας του ’60 και όχι μόνο, με αφορμή προχτεσινό πρωτοσέλιδο εφημερίδας που «αναμάσησε» το ίδιο θέμα, ξεσπάει λέγοντας: «Είναι τρελό όλο αυτό που συμβαίνει και σας παρακαλώ δώστε ένα οριστικό τέλος. Φτάνει πια! Δεν αντέχω άλλο να διαβάζω δημοσιεύματα όπως αυτό της γνωστής φυλλάδας, που γράφει ότι με έπνιξαν οι τύψεις, τώρα που έφτασα στα 80, και αποφάσισα να πάω να κάνω τεστ DNA για να μάθω αν ο Κούλης είναι γιος μου! Μάλιστα, το δημοσίευμα επικαλείται τη μαρτυρία της τραγουδίστριας Ρένας Κουμιώτη, με την οποία -σημειωτέον- έχω να μιλήσω δύο χρόνια και τώρα που την καλώ στο τηλέφωνο δεν το σηκώνει, αναφέροντας ότι, όντας σε απόγνωση, τα έχω εκμυστηρευθεί όλα αυτά σε εκείνη… Δηλαδή, είναι να τρελαίνεσαι!»

Παραφιλολογία

Στην επικοινωνία που είχε μαζί μας ο τραγουδιστής άφησε να εννοηθεί ότι αυτή η παραφιλολογία που εδώ και πολλά χρόνια τον εμπλέκει με την πατρότητα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας τού κάνει ζημιά όχι μόνο στην ψυχολογία αλλά και στην καλλιτεχνική του πορεία.

«Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο θα πρέπει κάθε τρεις και λίγο να διαψεύδω τέτοια ενοχλητικά και ανόητα δημοσιεύματα, που μου κλείνουν και πόρτες, επειδή κάποιοι χαζοί τα πιστεύουν κι επειδή ανήκουν σε άλλα κόμματα από αυτό του Κυριάκου Μητσοτάκη, με θεωρούν κι εμένα αντίπαλό τους. Μάλιστα, κάποιοι νομίζουν ότι το κρύβω, γιατί δεν μου το επιτρέπει η οικογένεια Μητσοτάκη! Τι να κρύψω; Τον Κυριάκο δεν τον έχω δει ούτε ζωγραφιστό! Μια φορά που θέλησα να τον συναντήσω για να του πω ένα πρόβλημα για τη σύνταξή μου, δεν με δέχτηκε καν…» μας λέει, φανερά εκνευρισμένος, και καταλήγει: «Ας τελειώνει, λοιπόν, αυτό το ανέκδοτο, που, όπως έχω πει, ξεκίνησε από τον Τζίμη Πανούση, γιατί έχω μόνο χασούρα και τίποτα άλλο…»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...