Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 15 Απριλίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα εξωτερικά γεγονότα θα σας επηρεάζουν και θα σας υποχρεώνουν να δείχνετε τον καλύτερο εαυτό σας. Είναι απόλυτα λογικό ότι…

ΚΡΙΟΣ: Με τη λογική να επικρατεί βγάλτε συμπεράσματα για θέματα που σας απασχολούν. Ο σύντροφός σας θέλει όσο τίποτε άλλο να ξεκαθαρίσετε διενέξεις που σας έχουν κουράσει. Μάλλον πρέπει να αλλάξετε τακτική και να γίνετε λιγότερο απρόβλεπτοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν οι κινήσεις σας συνεχίσουν να είναι σε πολλά μέτωπα ταυτοχρόνως, θα μπερδευτείτε ακόμα περισσότερο. Κάντε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να πετύχετε περισσότερα στον επαγγελματικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας και με τη βοήθειά τους θα μπορέσετε να βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα. Τις στιγμές που θα νιώσετε κουρασμένοι, βρείτε χρόνο να απομονωθείτε προτού εξαντληθείτε τελείως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διοχετεύστε την ενεργητικότητα που έχετε και δείξτε τις δυνατότητες που έχετε και πόσα μπορείτε να καταφέρετε. Μετρήστε τις δυνάμεις σας βλέποντας και αναγνωρίζοντας ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι σας.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να μετριάσετε τις απαιτήσεις που έχετε από τους άλλους, γιατί θα τους κουράσετε. Μην καθυστερήσετε άλλο κάποιες αποφάσεις που θα έπρεπε να έχετε πάρει εδώ και καιρό. Παρακάμψτε εμπόδια που σας βάζουν κάποια συγκεκριμένα άτομα στον εργασιακό χώρο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το ψυχικό σθένος και το ένστικτό σας θα σας σώσουν στις δύσκολες στιγμές. Ακολουθήστε δοκιμασμένες διαδρομές και πείτε «ναι» σε κάτι που θα σας προσφέρουν. Η συνεχής αλλαγή κατεύθυνσης δεν σας βοηθά να φτάσετε εν τέλει στον προορισμό σας.

ΖΥΓΟΣ: Σταματήστε να συμπεριφέρεστε σαν άβουλα πιόνια στα χέρια των άλλων και πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν βοηθάτε τον εαυτό σας με το να στερείστε την προσωπική σας ελευθερία. Καταλάβετε τι σας κάνει καλό και τι σας βγάζει εκτός εαυτού, για να ξέρετε τι θα κρατήσετε και τι θα πετάξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κοινωνικότητά σας θα αποδειχτεί ιδιαίτερα ωφέλιμη τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον προσωπικό. Οι καλές μέρες δεν θα λείψουν και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε για να διευρύνετε τις επαγγελματικές επιδιώξεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακόμα και αν κάποιες στιγμές είστε ενάντια σε περιστάσεις ή ανθρώπινες συμπεριφορές που τυγχάνει να σας προκαλούν, θα ανταμειφθείτε για ό,τι προσφέρατε μέσα στο περιβάλλον σας και έξω από αυτό και θα δικαιωθείτε για ό,τι πιστεύατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενισχύονται η αντίληψη και η διορατικότητά σας. Φύγετε από πρόσωπα, πράγματα ή καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν, σας ακινητοποιούν ή σας βλάπτουν. Μην είστε βιαστικοί να κρίνετε ή να απορρίψετε κάτι που ακόμα διαμορφώνεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα εξωτερικά γεγονότα θα σας επηρεάζουν και θα σας υποχρεώνουν να δείχνετε τον καλύτερο εαυτό σας. Είναι απόλυτα λογικό ότι θα νιώθετε πιεσμένοι και τα διλήμματά σας ολοένα και θα πληθαίνουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην ψάξετε να βρείτε λύσεις εκεί που δεν υπάρχουν, γιατί είναι προτιμότερο να αφήσετε τον χρόνο να αποκαλύψει την αλήθεια χωρίς να υπάρχει η δική σας παρέμβαση. Πρέπει να βρείτε τρόπο να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μη χάσετε την ψυχραιμία σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...