Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Εξιτήριο και επιστροφή στις πρόβες για την Παπαρίζου

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται πλέον η γνωστή τραγουδίστρια, η...

Ισόβια στον killer της όμορφης Καρίνα που λάτρευαν οι ομογενείς της Ν.Υ.

❱❱ Την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή θα περάσει ο δολοφόνος της Καρίνα Βετράνο, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην ελληνική κοινότητα του Κουίνς της Νέας Υόρκης Το Ανώτατο Δικαστήριο του Κουίνς ανακοίνωσε χθες ότι καταδικάζει τον 22χρονο Τσάνελ Λιούις σε ισόβια κάθειρξη, χωρίς δικαίωμα αποφυλάκισης υπό όρους.

Οι γονείς της 30χρονης, η οποία εργαζόταν σε ελληνικά μαγαζιά της Νέας Υόρκης, όπως το Central Club και το Flo Cafe, και είχε γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στους ομογενείς, υποδέχτηκαν με δάκρυα στα μάτια την ποινή που επιβλήθηκε στον Λιούις. «Σήμερα είναι η ημέρα της Καρίνα, σήμερα είναι η ημέρα που αναγνωρίζουμε ότι η ζωή της Καρίνα μετράει» αναφώνησε η μητέρα της Κάθι, σηκώνοντας ψηλά με τα χέρια της δύο λευκά παπούτσια.

Είναι τα παπούτσια που φορούσε η κόρη της στις 2 Αυγούστου του 2016, όταν της επιτέθηκε ο 22χρονος την ώρα που έκανε τζόκινγκ σε πάρκο του Κουίνς κοντά στο σπίτι της και αφού την ξυλοκόπησε, τη βίασε και τη δολοφόνησε, εγκαταλείποντας το γυμνό πτώμα της στους θάμνους. Ο Λιούις ομολόγησε το έγκλημα αμέσως μετά τη σύλληψή του, λέγοντας στην αστυνομία ότι «την αποτελείωσε στραγγαλίζοντάς την».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.



Μποζουκια Αθηνα