Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 2 Μαΐου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τολμήστε αλλαγές σε καταστάσεις του παρελθόντος που φρενάρουν την εξέλιξή σας και κανονίστε ορισμένα θέματα που…

ΚΡΙΟΣ: Αντικρίστε κατάματα την πραγματικότητα και αντιμετωπίστε την ως έχει, για να κατευθυνθείτε σωστά στο παρόν και να μην κάνετε συνέχεια αναδρομές στο μέλλον. Προσαρμόστε το πρόγραμμά σας σύμφωνα με τις συνθήκες που επικρατούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οταν δίνονται μάχες, υπάρχουν λάφυρα, αλλά υπάρχουν και ζημιές. Βρείτε μέσα σε αυτή την τρέλα χρόνο και για εσάς, φροντίζοντας να ξεκουραστείτε για να αποφορτίσετε το νευρικό σας σύστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εχετε βάλει σκοπό να ενισχύσετε τα οικονομικά σας και πολύ καλά κάνετε. Χαράξτε μια καινούργια τακτική, αφήνοντας στην άκρη λάθη και υπερβολές του παρελθόντος. Ενα φιλικό πρόσωπο θα παίξει καταλυτικό τρόπο σε μια συζήτηση που θα έχετε με τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή το θέμα δεν είναι να καλύπτετε επαρκώς μόνο τις καθημερινές ανάγκες, πρέπει να αποφασίσετε να κάνετε σημαντικές και αποδοτικές αλλαγές στον οικονομικό σας τομέα. Τολμήστε μια υγιή ανανέωση στην ερωτική ζωή και αντιμετωπίστε τη με νέο πνεύμα.

ΛΕΩΝ: Με επίμονη προσπάθεια και ευσυνείδητη εργασία θα τα βγάλετε πέρα επάξια, ακόμα κι αν αυξηθούν τα έξοδά σας ή αν τα έσοδά σας δεν είναι αντάξια των προσδοκιών σας. Στηριχθείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά στη συμπαράσταση των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι υποχωρήσεις θα αρχίσουν να γίνονται το μεγαλύτερο όπλο σας. Συμβαδίστε με τους άλλους και αισθανθείτε πως μπορείτε να μοιραστείτε πράγματα μαζί τους. Αντιμετωπίστε τα μαχαιρώματα που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο με ευπρέπεια και ανωτερότητα.

ΖΥΓΟΣ: Μπορείτε να είστε πιο δοτικοί χωρίς να φρενάρετε το μέλλον σας. Θα ξυπνήσουν αρκετά απωθημένα σας, αλλά βρίσκεστε κοντά στο να κλείσετε συναισθηματικούς κύκλους. Για να αποφύγετε περαιτέρω προβλήματα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακολουθήστε μεθόδους που μπορεί να σας βοηθήσουν σημαντικά στις συνεργασίες και να σας προφυλάξουν από άσκοπους κινδύνους στα επαγγελματικά σχέδιά σας. Ελέγξτε τον ενθουσιασμό σας γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην προσπαθήσετε να αντεπεξέλθετε σε όλες τις απαιτήσεις των ανωτέρων σας, γιατί κινδυνεύετε να εξαντληθείτε. Επικεντρωθείτε σε θέματα οικογενειακά που επιζητούν λύση. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε με ευγενικό τρόπο μια δύσκολη κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τολμήστε αλλαγές σε καταστάσεις του παρελθόντος που φρενάρουν την εξέλιξή σας και κανονίστε ορισμένα θέματα που δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε τη ζωή σας. Τα επαγγελματικά σας ζητήματα αρχίζουν να σας αποδίδουν αυτά που περιμένατε εδώ και καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην υποχωρείτε σε θέματα που έχετε κουραστεί να πετύχουν, αλλά αγωνιστείτε για το δίκιο σας και μην επιτρέψετε στους οικείους σας να εκμεταλλευτούν την αδυναμία που τους έχετε. Εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες σας δοθούν, γιατί μπορεί να παρατηρηθεί κινητικότητα στο πορτοφόλι σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε ένα νέο πρόγραμμα για να βάλετε σε τάξη τα επαγγελματικά σας θέματα και προσδιορίστε τη θέση σας σε σχέση με τους άλλους, αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις. Αποφύγετε με κάθε τρόπο παιχνίδια εξουσίας που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...